14 Yaşındayım Program İstiyorum.

Herkese Merhaba
Şuan da 14 yaşındayım, boyum 165 kilom 57. Vücüdümun güzel şekil almasını istiyorum şuanda çok abartı değil ama yine de kaslarımın belli olmasını istiyorum. 5 kg dumball, mekik sehpası da var 2 kg dumball da var, bana program yazabilecek abilerimi bekliyorum. Ve birde bu yaşta spor salonuna gitmeli miyim?

Son düzenleme:
takviyesiz kompleks beslenerek kilo arttırımı yaparak kilo almak amaçlı spor salonuna gidebilirsin. bazı salonlar 17 ve üzerini alıyor. bazıları reşit olmamışları almıyor. kas gelişimi istiyorsan kompleks beslenerek kalori arttırımı yaparak kapsamlı bir antrenmana girmek.

takviyesiz kompleks beslenerek kilo arttırımı yaparak kilo almak amaçlı spor salonuna gidebilirsin. bazı salonlar 17 ve üzerini alıyor. bazıları reşit olmamışları almıyor. kas gelişimi istiyorsan kompleks beslenerek kalori arttırımı yaparak kapsamlı bir antrenmana girmek.
Bur
Çok teşekkürler burda var fitness salonu her türlü alet var ve beni de alıyor orda harften vücüt geliştirmeye başlarım sanırım
takviyesiz kompleks beslenerek kilo arttırımı yaparak kilo almak amaçlı spor salonuna gidebilirsin. bazı salonlar 17 ve üzerini alıyor. bazıları reşit olmamışları almıyor. kas gelişimi istiyorsan kompleks beslenerek kalori arttırımı yaparak kapsamlı bir antrenmana girmek.[/Q

Back
Yukarı