vücutcuu
Üye
1.GÜN
GÖĞÜS
flat bench press
incline bench press
dumbell flyes
push up
pullover
BİCEPS
hammer curls
barbell curls
concentration curls
2.GÜN
SIRT
one arm dumbell rowing
bent over barbell rowing
bent over two arm long bar row
barfiks
BACAK
barbell lunge
squat
leg extension
leg curl
calf raise
3.GÜN
OMUZ
lateral raise
military press
front barbell raise
TRİCEPS
bench dips
seated overhead barbell triceps extension
triceps kickback
Merhaba ben sitenize yeni üye oldum abilerim yaşım 14 kilom 57 boyum 170 önceden body yapmışlığım vardı hatta devam ediyorum şuanda ama bu programı tamamen uygulamıyorum çünkü ağırlıklar ve sehpa eksik onları temin edicem sonra başlayacam.Şimdi sadece 2 tane 4 kg lik dumbell var.Aynı zamanda benim boksada ilgim var.İdmanı şu şekilde yapıyorum;pazartesi çarşamba ve cuma günleri.İlk önce dumbell ile yapılan programımda olan tüm hareketleri ve karın egzersizleri bu idmanın ağırlık çalışması bölümü kuvvet güç için.İkinci kısımda boks çalışmaları yapıyorum onlarıda sayayım gölge boksu torba ve hız arttırıcı çalışmalar yapıyorum şınava çok çok önem veriyorum.Bana önerileriniz nelerdir? bodyi bırak demeyin
ya ben yaklaşık 1-2ay sonra zaten boksa başlayacağım kışı bir çıkaralımda
daha sonra boksa gitmeyi düşünüyorum.Şimdilik evde body ile uğraşıcam hem kuvvetimi ve kondisyonumu artırmış olurum boksa hazırlık olur.Cevaplarınızı bekliyorum abilerin iyi forumlar herkese thums:
GÖĞÜS
flat bench press
incline bench press
dumbell flyes
push up
pullover
BİCEPS
hammer curls
barbell curls
concentration curls
2.GÜN
SIRT
one arm dumbell rowing
bent over barbell rowing
bent over two arm long bar row
barfiks
BACAK
barbell lunge
squat
leg extension
leg curl
calf raise
3.GÜN
OMUZ
lateral raise
military press
front barbell raise
TRİCEPS
bench dips
seated overhead barbell triceps extension
triceps kickback
Merhaba ben sitenize yeni üye oldum abilerim yaşım 14 kilom 57 boyum 170 önceden body yapmışlığım vardı hatta devam ediyorum şuanda ama bu programı tamamen uygulamıyorum çünkü ağırlıklar ve sehpa eksik onları temin edicem sonra başlayacam.Şimdi sadece 2 tane 4 kg lik dumbell var.Aynı zamanda benim boksada ilgim var.İdmanı şu şekilde yapıyorum;pazartesi çarşamba ve cuma günleri.İlk önce dumbell ile yapılan programımda olan tüm hareketleri ve karın egzersizleri bu idmanın ağırlık çalışması bölümü kuvvet güç için.İkinci kısımda boks çalışmaları yapıyorum onlarıda sayayım gölge boksu torba ve hız arttırıcı çalışmalar yapıyorum şınava çok çok önem veriyorum.Bana önerileriniz nelerdir? bodyi bırak demeyin