14 aylık gelişimim. yorumlarınızı bekliyorum

arkadaşlar before after yapıcağımı düşünmediğimden before kısmında kıyafetlerle çekilmiş resimlerim var 60 kilo civarıyım orda zaten zayıflığım belli ediyor baya
gyBgQL.png
before
qRr0z3.png
before 60 kg civarı
MWrQj6.png
after 75 kg :)
QW95jA.png
XJ5GZo.png
bYW1PY.png
52B0jM.png
boy 1.83 şu an kilom 78 biraz yağlandım fotoğraflar yazdan kalma formda olduğum zamanlar
bonus :D -
485oRA.png
[DOUBLEPOST=1448077648][/DOUBLEPOST]yaş 19 bu arada

Son düzenleme:
:) herkese çok teşekkürler antreman ve beslenme programını yazıcam fakat şu aralar çok sıkıntılı giremiyorum bilgisayara bi kaç gün içinde paylaşırım

Güzel değişim olmuş tebrik ederim beslenme ve antrenman programlarınızı yazabilir misiniz
antreman programımda özel bişey yok p.tesi ön kol arka kol çarşamba göğüs sırt cuma sadece bacak giriyorum belki barfiks o zamanki halime göre c.tesi pazarda off
beslenme şöyle tavuk göğüsü ızgara 500 gr günde net değişmez 3-4 tabak yine pilav aynı yani protein ve karb günlük tamamladıktan sonra biraz salıyorum 7-8 yumurta filan öyle çok kasmıyorum evde yatıyorum zaten :) şu aralar baya yağlandım ama %15 oldum belki[DOUBLEPOST=1450754395][/DOUBLEPOST]
hocam boy kaç? Supplement olarak neler kullandın yazabilir misin?
kardeşim boy 1.83 supplement olarak toz baya kullandım çok marka değiştim ilk aylar bsn alıyodum sonra karb düşük tozlara geçtim yağlandım zaten baya kreatin ve bcaa da kullandım onlarda kampayısı oluyodu genelde :) fazlada bişey yok ya bu kadar

Back
Yukarı