Öncelikle arkadaşlar 2 ay spor salonuna gittim fakat mayıs ayının başında bacağımda ödem olustugu için bıraktım. Şuan evde kendi kendime çalışmayı planlıyorum. 14,5 yaşındayım boyun 1.72 kilom 74 amacım biraz kilo vermek, biraz kas yapmak ve en önemli boy uzaması
65-70 arası kiloya düşsem boyum 178 olsa fena olmaz 
İlk önce kendi kafamdan yazdığım programı belirtiyim.
1) 30dk Bisiklet
2) 25x4 mekik
3) 25x4 yan mekik dambıllar ile
4) 25x4 duvar şınav
5) 5dk dambıllar ile yana açış
6) 15x4 Düz kol kası çalışma.
Sorularım
1) BU PROGRAMDA ÇOK FAZLA YANLIŞ VARDIR. AMACIM GÖBEĞİ NERDEYSE 0'A İNDİRMEK VE BİRAZ OMUZ YAPMAK VE KOL KASI YAPMAK GÖBEKTE BİRAZ BAKLAVADA FENA OLMAZ
. LÜTFEN PROGRAM KONUSUNDA BİLGİ SAHİBİ OLAN VARSA BANA ÖRNEK BİR PROGRAM YAZSIN VEYA NELERİ DEĞİŞTİRMEM GEREKTİĞİNİ SÖYLESİN
2) SPOR SIRASINDA VERİMİ ARTTIRMAK İÇİN NE YAPABİLİRİM ? MESELA SPORDAN ÖNCE 1 BARDAK SÜT İÇİN GİBİ HİÇ BİR BİLGİM YOK.
3) YAZDIĞIM MEKİK NORMAL BİR MEKİK. GÖBEKTE HER YÖNDEN KAS YAPIP SIKILASTIRMAK İÇİN NE YAPMAM GEREKTİĞİNİ BİLMİYORUM. FARKLI MEKİK TÜRLERİDE GEREKLİYSE YAZIN LÜTFEN.
YARDIMCI OLAN OLMAYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM. KONUYU TAKİP ETCEM. YANITLARINIZ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ.

İlk önce kendi kafamdan yazdığım programı belirtiyim.
1) 30dk Bisiklet
2) 25x4 mekik
3) 25x4 yan mekik dambıllar ile
4) 25x4 duvar şınav
5) 5dk dambıllar ile yana açış
6) 15x4 Düz kol kası çalışma.
Sorularım

1) BU PROGRAMDA ÇOK FAZLA YANLIŞ VARDIR. AMACIM GÖBEĞİ NERDEYSE 0'A İNDİRMEK VE BİRAZ OMUZ YAPMAK VE KOL KASI YAPMAK GÖBEKTE BİRAZ BAKLAVADA FENA OLMAZ

2) SPOR SIRASINDA VERİMİ ARTTIRMAK İÇİN NE YAPABİLİRİM ? MESELA SPORDAN ÖNCE 1 BARDAK SÜT İÇİN GİBİ HİÇ BİR BİLGİM YOK.
3) YAZDIĞIM MEKİK NORMAL BİR MEKİK. GÖBEKTE HER YÖNDEN KAS YAPIP SIKILASTIRMAK İÇİN NE YAPMAM GEREKTİĞİNİ BİLMİYORUM. FARKLI MEKİK TÜRLERİDE GEREKLİYSE YAZIN LÜTFEN.
YARDIMCI OLAN OLMAYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM. KONUYU TAKİP ETCEM. YANITLARINIZ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ.