Spor bir yaşam tarzıdır 2 tane plastik dumbbellarla yapılacak iş değildir komple düzenini değiştirmen gerekir beslenmenden tut uyuduğun saate kadar,Sen 4kg dumbbell ile nereni çalışıyorsun onu da merak ettim? Hiç ağırlık arttırmadan durmadan kolunu mu kaldırıp indiriyosun? Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyelim her dumbbell alan vücut yapamazBende uzun süredir evde çalışıyorum aynen 4kg dumbell falan var sormak istediğin soru vs olursa sor konuşurz . Şunuda söyliyim evde sonuç alınmaz diye hiçbirşey yok disiplinli olduğun müddetçe başarırsın ayrıca ben gayet iyi sonuçlar alıyorum önemli olan herşeyi kendi lehine çevirebilmen ben 14 yaşında babamın alet çantasını dumbell diye kullandığımı bilirim nerde veya ne zaman olduğunun önemi yok önemli olan azim , sabır , kendinle olan mücadelen .
Denemeden hiçbirşey eline geçmez ya mücadele et kazandıklarına bak yada başaranları izle içine kapan
Vücutta sadece dumbbell'la yapılmaz dostum aklında olsunSpor bir yaşam tarzıdır 2 tane plastik dumbbellarla yapılacak iş değildir komple düzenini değiştirmen gerekir beslenmenden tut uyuduğun saate kadar,Sen 4kg dumbbell ile nereni çalışıyorsun onu da merak ettim? Hiç ağırlık arttırmadan durmadan kolunu mu kaldırıp indiriyosun? Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyelim her dumbbell alan vücut yapamaz
Teşekkürler beslenme hakkında bilgi verebilirmisiniz yaşıma uygun bulamadım.Vücutta sadece dumbbell'la yapılmaz dostum aklında olsunKendi vücut ağırlığınla antrenman yapabilirsin dostum hatta yaşından dolayıda senin için daha yararlı olur Street Workout ve Calisthenics vb. sporları incelemeni ve sosyal ağlardan 1-2 video izlemeni öneririm