Genel Olarak Kabaca Baranyo'nun Dediği Gibi Çalışman Lazım, Bazı Önerilerde Ben Vermek İstiyorum,
GÖĞÜS İçin;
-4 Hareket 10 Tekrar İyidir Bana Kalırsa Hareketin 3'ü Press 1 Tanesi Dumbbell Fly Veya Butter Fly Olsun.
SIRT İçin;
-4 Hareket 10 Tekrar İyidir Yine, Sırtına V Formunu Vermek İstiyorsan Wide Grip Pullup Ve Wide Grip Latpull Down Hareketleri Olsun Mutlaka.
OMUZ İçin;
-5 Hareket Yapmanı Tavsiye Ederim, Overhead Press Gibi Press Hareketini 4 Set 10 Tekrar Lateral Raise-Bent Over Lateral Raise-Front Raise Ve Shrug Hareketlerini İse 4 Set 12 Tekrar Öneririm.. Ayrıca Lateral Hareketlerinde Drop Set Yaparsanda Gelişimi Fark Edersin..
TRİCEPS BİCEPS İçin;
-Triceps İçin 3 Hareket Öneririm 3 Set 10 Tekrar Şeklinde (Tricepsde Bence En İyi Egzersizler Skull Crushers-Close Grip Bench Press Ve Dips Dir)
-Bicep İçin 2 Hareket Öneririm (Barbell Curl(3 Set 10 Tekrar) Ve Arnold Concentration Curl (3 Set 14-12 Tekrar) Bence En İyileri)
Genel Olarak Dikkat Etmen Gerekenler Bunlar Sormak İstediklerini Mesaj Atabilirsin Elimden Geldiği Kadar Bilgilerim Dahilinde Yardım Etmeye
Ben haftada 5 gun ant yapiyorum cokmu ?