138 günlük degisim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Esqualee
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Esqualee

Üye
EplQjA.jpg
qRq9X5.jpg
Onerileriniz ve dusunceleriniz nelerdir
122 gunluk olacaktı

Son düzenleme:
Baranyo'Nun Dediği Gibi Değil Bence Gelişimin Az Ama Daha Yenisin Bilgilendikce Daha İyi Antrenmanlar Yaparsın Daha İyi Beslenirsin Ve Daha İyi Gelişirsin,
LostRoses Gibi Kendini Bilmez İnsanların Söylediklerinede Takma Kafanı Bunlar Anca İnsanların Moralini Bozar Motivasyonu'nu Düşürür Sen Devam Et Daha Çok Çalış Daha Çok Araştır Dediğim Gibi Yolun Başındasın Daha.. Kolay Gelsin.

Baranyo'Nun Dediği Gibi Değil Bence Gelişimin Az Ama Daha Yenisin Bilgilendikce Daha İyi Antrenmanlar Yaparsın Daha İyi Beslenirsin Ve Daha İyi Gelişirsin,
LostRoses Gibi Kendini Bilmez İnsanların Söylediklerinede Takma Kafanı Bunlar Anca İnsanların Moralini Bozar Motivasyonu'nu Düşürür Sen Devam Et Daha Çok Çalış Daha Çok Araştır Dediğim Gibi Yolun Başındasın Daha.. Kolay Gelsin.
Nasil bir antrenman programi onerirsin

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nasıl bir antrenman programi onerirsin

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bak şimdi inan 1000 tane program vardır abartısız bız profesyonel degılız yarışmaya mr olymp. hazırlanmıyoruz arnold degılız :D haftada 4 gun bolgesel olarak 2 şer 2 şer her bolgenı calıstır 4x10 yap proteınını ıhmal etme karbonhıdratını ve yağınıda tabıkıde bellı oranlarda al bu kadar mutlulugun formulu :D şimdi x kişiyle y kişisinin verdıgı program arasında en fazla 3-4 ayda 100 gr fazla veya az kas yaparsın oda gözle gorulur bırsey degıl programa takılma dedıklerımı yap 1 yılda sonuç alamazsan yani vucutta sorun var demektır :D

Genel Olarak Kabaca Baranyo'nun Dediği Gibi Çalışman Lazım, Bazı Önerilerde Ben Vermek İstiyorum,
GÖĞÜS İçin;
-4 Hareket 10 Tekrar İyidir Bana Kalırsa Hareketin 3'ü Press 1 Tanesi Dumbbell Fly Veya Butter Fly Olsun.
SIRT İçin;
-4 Hareket 10 Tekrar İyidir Yine, Sırtına V Formunu Vermek İstiyorsan Wide Grip Pullup Ve Wide Grip Latpull Down Hareketleri Olsun Mutlaka.
OMUZ İçin;
-5 Hareket Yapmanı Tavsiye Ederim, Overhead Press Gibi Press Hareketini 4 Set 10 Tekrar Lateral Raise-Bent Over Lateral Raise-Front Raise Ve Shrug Hareketlerini İse 4 Set 12 Tekrar Öneririm.. Ayrıca Lateral Hareketlerinde Drop Set Yaparsanda Gelişimi Fark Edersin..
TRİCEPS BİCEPS İçin;
-Triceps İçin 3 Hareket Öneririm 3 Set 10 Tekrar Şeklinde (Tricepsde Bence En İyi Egzersizler Skull Crushers-Close Grip Bench Press Ve Dips Dir)
-Bicep İçin 2 Hareket Öneririm (Barbell Curl(3 Set 10 Tekrar) Ve Arnold Concentration Curl (3 Set 14-12 Tekrar) Bence En İyileri)
Genel Olarak Dikkat Etmen Gerekenler Bunlar Sormak İstediklerini Mesaj Atabilirsin Elimden Geldiği Kadar Bilgilerim Dahilinde Yardım Etmeye Çalışırım..

Genel Olarak Kabaca Baranyo'nun Dediği Gibi Çalışman Lazım, Bazı Önerilerde Ben Vermek İstiyorum,
GÖĞÜS İçin;
-4 Hareket 10 Tekrar İyidir Bana Kalırsa Hareketin 3'ü Press 1 Tanesi Dumbbell Fly Veya Butter Fly Olsun.
SIRT İçin;
-4 Hareket 10 Tekrar İyidir Yine, Sırtına V Formunu Vermek İstiyorsan Wide Grip Pullup Ve Wide Grip Latpull Down Hareketleri Olsun Mutlaka.
OMUZ İçin;
-5 Hareket Yapmanı Tavsiye Ederim, Overhead Press Gibi Press Hareketini 4 Set 10 Tekrar Lateral Raise-Bent Over Lateral Raise-Front Raise Ve Shrug Hareketlerini İse 4 Set 12 Tekrar Öneririm.. Ayrıca Lateral Hareketlerinde Drop Set Yaparsanda Gelişimi Fark Edersin..
TRİCEPS BİCEPS İçin;
-Triceps İçin 3 Hareket Öneririm 3 Set 10 Tekrar Şeklinde (Tricepsde Bence En İyi Egzersizler Skull Crushers-Close Grip Bench Press Ve Dips Dir)
-Bicep İçin 2 Hareket Öneririm (Barbell Curl(3 Set 10 Tekrar) Ve Arnold Concentration Curl (3 Set 14-12 Tekrar) Bence En İyileri)
Genel Olarak Dikkat Etmen Gerekenler Bunlar Sormak İstediklerini Mesaj Atabilirsin Elimden Geldiği Kadar Bilgilerim Dahilinde Yardım Etmeye

Ben haftada 5 gun ant yapiyorum cokmu ?

Salonda değil evde çalışıyor olsanız bile bu gelişim çok az ben bu 2 fotoğrafıda başlangıç fotoğrafı sandım başka fotoğraf yokmu diye düşündüm. Beslenme, dinlenme ve antremanı tekrar gözden geçir.

Back
Yukarı