127 kilo olup kas yapılırmı

181 boy 124.7 kilo (%32 civarı yağ) ile başladım önceki ay. İlk ay sonunda yağ kütlesini 1.5 kilo azaltıp kas kütlesini 4 kilo civarı arttırdım. Tabi bu 4 kilonun 3ü sudur tahminen o ayrı. Yani evet yapabilirsin. Tamamen amacına bağlı. Önce şişip sonra zayiflayabilirsin yada önce zayıflayıp sonra şişebilirsin.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

181 boy 124.7 kilo (%32 civarı yağ) ile başladım önceki ay. İlk ay sonunda yağ kütlesini 1.5 kilo azaltıp kas kütlesini 4 kilo civarı arttırdım. Tabi bu 4 kilonun 3ü sudur tahminen o ayrı. Yani evet yapabilirsin. Tamamen amacına bağlı. Önce şişip sonra zayiflayabilirsin yada önce zayıflayıp sonra şişebilirsin.

Dediklerini pek anlamadım özür dilerim.
Peki bu sırada neler yaptın diyetisyene gittinmi yemene içmene dikkat ettinmi kardiyo yaptınmı Programını anlatırmısın.

Vücudunuzda kas oluşturmak için çok fazla yağ var,buna çok az testosteron var diyede yaklaşabiliriz.Hem ağırlık hem kardiyo aynı anda yapın,uygun bir diyet ile.Ağırlık çalışmasının ardından kardiyo seansını yapın.Düzenli devam ettikçe istediğiniz sonucu alırsınız.

Ben şunu yapıyorum. Forumda full body program iskeleti gibi bir konu var. Orada başlangıçta altyapıyı hazırlamak için 5 haftalık bir program buldum (en az 3 döngü tekrar edilmesi tavsiye ediliyor yani 15 hafta). Haftada 3 gün spor yapıyorum, kardiyo yapmıyorum çünkü komplex hareketler sağolsun kardiyo etkisi yaratıyor. Spordan sonra 1 saat içinde 1 porsiyon protein tozu içiyorum ve üstüne tavuklu yada ton balıklı salata yiyorum. Her sabah 3 yumurta, 2 dilim hindi füme ve 100 Gr civarı ev yapımı peynir yiyorum. Gündüz işyerinde ne çıkarsa o ama ekmek ve tatlı yok. Günde ortalama 3 lt civarı su içmeye özen gösteriyorum. Yaptığım çok özel bir liste yok sadece kendime hakim oluyorum. Arada canım çok isterse Carl jr dan low carb menü yiyerek midemi biraz ödüllendiriyorum. Bunu yaptığım gün akşam sadece ev yapımı yoğurt yiyorum vs vs. Acelem yok hedefim sağlam (%10 yağ seviyesi) :)

Uyguladıklarınız gayet düzgün,teorikte kulağa hoş geliyor ancak pratikte her zaman tutmayabilir.Makro takibi yapmak bu işin ilk kuralı,telefonunuza ''myfitnesspal'' kurmanızı tavsiye ederim.

Uyguladıklarınız gayet düzgün,teorikte kulağa hoş geliyor ancak pratikte her zaman tutmayabilir.Makro takibi yapmak bu işin ilk kuralı,telefonunuza ''myfitnesspal'' kurmanızı tavsiye ederim.
Evet bende ilk 6 haftada işe yaradı gibi ama 10. haftadan sonra biraz değiştirip vücudu şaşırtmayı düşünüyorum. 15 hafta bitince de 5 haftalık bir yağ yakımı planlıyorum.

Back
Yukarı