Bu durum sizi hiç üzmesin.Şuan fotoğraflara bakınca küçüklüğüm geldi aklıma ben size şöyle belirteyim 6. sınıfa giderken (12 yaşındayken) 98 kiloydum 58-60 beden kumaş pantalon giyiyordum.Doğduğumda da 5.4 kg doğmuşum zaten hastanede son 5 yılda doğan en şişman çocuklardan biri benmişim.Kendimi bildim bileli kiloluyum yani.Şuanda çok olmasada kiloluyum.Ailem bu durumdan şikayetçi oldu tabi diyetisyene götürdüler beni.Hiç bişeyede yaradığını sanmıyorum tavsiye etmem.Hormon testi yaptılar ailede guatr bayanlarda genetik olduğu için temiz çıktım.Tsh falan baktılar.Kardeşiniz biraz daha zaman geçsin arkadaşları tarafından sağlam bi alay konusu olsun o zaman görün onu
bak nasıl kilo veriyor.Benle 7. sınıfta dalga geçmişlerdi 100 kiloluk halimle deli gibi her akşam koşuyordum 90 kiloya düştüm.Sonra geri aldım o ayrı mesele.
Biraz daha büyüdükçe arkadaş ortamlarına girdikçe kendini rahat hissedemiyecek onların giydiği kıyafetleri giyemeyecek.Onlarla spor yapamayacak.O zaman beyni kilo vermeye odaklanacak.Lise çağlarında kız arkadaş olayları olucak hepiniz yaşamışsınızdır.Eğer hormonal bi bozukluğu yoksa o kiloları kesin verecektir.Ergenlik çağını yavaş yavaş adım atan yeni bir genç kardeşiniz sonuçta kilo alımı olabilir.Belki bi sıkıntısı vardır ondan yiyordur.Sakın üzerine gitmeyin yeme demeyin yeme deyince daha çok yiyecektir Ben yapıyordum benden saklıyorlardı bulup yiyordum evi didik didik arıyordum bu hataları sakın yapmayın.Zaten belli bi yerden sonra sıkılacaktır yemekten kendimden biliyorum.Şuan Lise 3 'e gidiyorum 88 kiloyum 1,80 boyundayım 46 bedende pantalon giyiorum 93 cm. belim var gayet mutluyum. Ama jinekomasti sorunum oluştu bu kilolar yüzünden küçüklükten beri memelerimdeki yağlar kistleşmiş artık onlardanda gelecek yaz ameliyat olup kurtuluyorum.Arkadaşlarımdan hiç bir konuda da geri kalmıyorum.Spor olsun kız arkadaş olsun.Kardeşinizi spora yönlendirin bence basketbol veya alın hergün beraber yürüyün 3-5 km.. Herşeyi zamana bırakın

biraz uzun oldu ama kusura bakmayın...