12 haftalık diyet,definasyon planım ve ventolin

Selam arkadaslar yaklasık 4 yıldır bu spor ile uğraşmaktayım ama bilin bakalım 4 yıl boyunca hiç definasyon yapmadım :D
bu sene artık bişeyler yapmak lazımdı çünkü ne yediğime ne yaptığıma hiç bi zaman dikkat etmemiştim ve her zaman az da olsa karın kasım belli oluyodu
1.83 boy 90 kg 06.05.20 omuz 132 göğüs 112 kol 44 bel 96 kalça 112(Evet kocaman :D )
24.05.20 84 kg omuz 131 göğüs 112 kol 43 bel 90 kalça 104(evet hala kocaman :D)
asprin+efedrin+kafein türevini coraspirin(100mg)+kafein(200mg)+ventolin(12mg) olarak kullanıyorum her sabah aç karnına kardiyo 60dk akşam ağırlık kardiyo öncesi bcaa+glutamin kardiyo sonrası bcaa+protein tozu
bazı günler aç karnına ağırlık+hiit ama her zaman bcaa mı aldım ant sonunda protein tozuma dikkat ettim
kalori alımım 1600-1800 kcal arası değişiyor
yaklaşık 180 gr protein
60-100 gr yağ
10-30 gr karb
haftada 1 cheat meal yaparım
sizce nasıl fikirlerinizi alabilirmiyim karbın az olması beni cidden etkilemiyor büyük ihtimal spor harici sürekli yattığımdan dolayı tdee min düşük olmasından kaynaklanıyor olabilir 9 haftam kaldı ve hedefim bel+kalçadan 10-12 cm arası indirmek tavsiyelerinizi alabilirmiyim

Bak canım arkadaşım karb alacağın kaloriyi sağlıklı yağdan alarak daha fazla yağ yakarsın ama atorfi yaşarın yani kas kütlesi kaybedersin 2 gram araştır öğren gel

Yağ oranın düşük olduğunu belirtmemiştinki ve ventolinden etki gördünmü bende ventolin aspirin kafein kombinesi yapmayı düşünüyorum tavsiye edermisin[DOUBLEPOST=1590410746][/DOUBLEPOST]
karasungur bitanem atrofiyi sen düzgün yaz önce sonra bana laf yetiştir hayırdır neyin atrofisini yaşayacağım?yağ oranım %5 in altında ve yağ ,karb hiç mi almıyorum afrikalımıyım ben :D ulan gün boyu yatıyosun karantinada senin REE değerlerin yavaşlıyor AEE değerlerin tavan olacak ki yağı yakasın sen 200 gram karbı bu dönemde alırsan eğer gerileme bile yaşarsın azıcık kafanı kullan kimse eskisi gibi kalori harcanıyor bunu hesaba kat tamam.
Ki bende karantinada değilim çalışıyorum

yağ oranım %5 in altında demedim bak dikkat et %5 in altında değil ki atrofi yaşayayım dedim.
etki elbet gördüm diyebilirim
tavsiyem 4-6 hafta asprin yüklemesi yapıp kafeinden 5 hafta uzak dur (kafein çok tüketen biriysen bağışıklığı kırmak için)ardından ventolin başla.Sana diğerleri gibi piramit yap yok bilmem kaç mg ye çık demeyeceğim başına bişey gelsin istemem tavsiyem yan etkilerini abartısız şekilde hissettiğin seni canlandıran mg düzeyi ile ilerlemen bırakırken de 2mg eksilterek bırakman

Back
Yukarı