12 Hafta 250 mg Testosterone Enanthate (yardım )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba

12 hafta testo enanthate kürüne başladım.kür ile beraber 10 mg Nolvadex ve 25 mg Proviron kullanmayı planlıyorum ama nolvadex 20 mg var eczanelerde.20 mg fazla mı olur yada iki günde bir 20 mg olarak kullanabilir miyiz.

2. sorumda kürle beraber animal pak kullanıyorum.b,c,demir,çinko,magnezyum vs ekstra olarak herhangi bir şey almama gerek var mı.Animal pak yeterli olur mu.
tşk
 
Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Arama Kelimeleri : nolvadex, proviron, pct

Yukarıdaki arama kelimelerini arama bölümündeki "sadece başlıklarda ara" sekmesini tıklayarak aratınız. Çıkan arama sonuçlarından sorunuza en uygun bulduğunuz başlığı inceleyiniz.Aradığınız cevabı bulamadığınızı düşünüyorsanız dahi sorunuzu o başlıkta sorunuz.Çok özel bir durum olmadıkça yeni başlık açmayınız.Aksi takdirde başlık kirliliğine neden olursunuz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı