Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar Tam 12 aydır spor yapıyorum spora başladığımda kilom 57-58 arasındaydı 12 ay boyunca tam 63 olabildim ve o 12 ayda kendimce gayet güzel yaptığımı düşünüyorum hareketler vs olsun fakat beni dışardan görenlerin %50 gelişmişsin diyor fakat %50 12 ayda insanda hiç mi bişey olmaz diyorlar yani vucud tipim cok geç gelişen bi cins sanırım metabolizmam bayağı hızlı calışıyor ne yesem yakıyor bi türlü kilo alamıyorum 1.81 boy 63 kilo oldum şuan
kol ölçülerim
30-31 soğuk sıcak 32-33 arası oluyor
ve gerçekten yetersiz buluyorum bunları artık yani hoca sıkca proğramı değiştirdi her hareketi denedim dambıllarda max 12 kg kaldırabiliyorum bazı hareketlerde 7.5 kg basabiliyorum bench press max 15 kilo basabiliyorum 20 bile cıkaramadım yardımla ancak ve en sonundada kendimi sakatladım kol lifimi yırtımşım sanırım doktor 15 gün spor yapma dedi kas gevşetici vs ilaçları verdi nasıl gelişeceğimi anlıyamadım gitti lütfen bi yardımcı olun
Fotoğraf atabilir misin?
Beslenme, supplement ve antreman programlarında eksiklikler olmalı. 16-17 yaşlarında sporcular görüyorum salonda 6 ayda bicepsini 38-40 yapan var.
Ben salona gitmiyorum calisthenic yapıyorum hava kötüyse evde sırtıma ağırlık alıp barfiks veya şınav türevleri yapıyorum 3 aydır. O halde bile senden iyiyim. Ama beslenmeme çok dikkat ederim. Ben senin beslenmende bir sorun olduğunu düşünüyorum arkadaşım daha fazla kalori almalısın.
Beslenmen tam olarak nasıl? görünüşe göre beslenmen sıkıntılı kilo alamıyosan YEMİYOSUNDUR yada yetersiz geliyordur.Bide hoca programlarındansa forumda bir sürü ant. programı örnekleri var ona göre program yapmak daha mantıklı.Bu tür programlar gelişigüzel hazırlanıyor zaten.
Hemen hemen aynıyız. Ben de başlarken 58 kg dım şimdi 63 üm. Arada gitmediklerimi saymazsam 6 ay kadar yaptım ben de. Ama kendini kiloya odaklama sadece. Aynadaki görüntünle yarış. Sonuçta her insan birbirinden farklıdır. Kimi daha yavaş gelişiyor kimisi daha hızlı.
Hocam senin azcık dirty bulking yapman lazım yani tıkın karbonhidratı elini korkak alıştırma ama yinede saglıklı gıdalardan aldıgına dikkat et öglen akşam bulgur pilavı ye sabah kahvaltında ekmegi eksik etme.gerekirse günde 1 ekmek ye tabi hacim istiyorsan.böyle bir beslenme sende yag yapar eminim ama benim sana tavsiyem daha verimli bir agırlık programı senin gibi vücud yapısı olan insanlar en iyi kas yaparak hacimlenirler.