berkay7743
Özel Üye

120 kg 3-4 kez çok ağrı yaptı 117.5 yapmadım ama 115 te 2 kez daha başarısız olunca sadece 10 dk sonra 112.5 biraz zorladı haliyle kafayı geri atmak yanlış mı ? yok en fazla aşağıki demirlere düşer yani ayrıca şu anda zonklama ağrı vs. yok başımda ve kolumda o andada olmadı sıkıntı yokzorlamış ama olmuş kafayı böyle geri atmak sıkıntılı değilmi.yada ağırlıkdan ötürü kafa mecbuır gerimi gidiyor.
ben bu şeklin aynısını 50 kiloda yaşıyorum altında kalacam zannediyom ağırlığın ve kafamda geri gidiyor.
kafayı geri atmak yanlışmı dogrumu bende bilmiyorum youtubede videolara bakınca geri atmıyorlar ondan öyle dedim yoksa bilgi sahibi oldugum bir konu değil.belkide ağır girildiği için öyle oluyordur bendede öyle oluyor çünkü ve belime sağlam yuk biniyordefinasyona yavaş yavaş devam ediyorum
120 kg 3-4 kez çok ağrı yaptı 117.5 yapmadım ama 115 te 2 kez daha başarısız olunca sadece 10 dk sonra 112.5 biraz zorladı haliyle kafayı geri atmak yanlış mı ? yok en fazla aşağıki demirlere düşer yani ayrıca şu anda zonklama ağrı vs. yok başımda ve kolumda o andada olmadı sıkıntı yokbeğendiğin için çok teşekkür ederim
![]()
teşekkürler hocamKilonun maşallahi var Berkay hocam çok iyisiniz devamını diliyorum iyi sporlar
Reis hani kafayı geri atma mevzusu açılmışkendüşük ağırlıklarda da böyle mi yapıyorsun yoksa ağır olduğu için sadece bunda mı böyle oldu
yani sadece bunda oluyosa o zaman benim ağır girdiğimde de (ağır dediğime bakmayın 35-40 kg
) ondan dolayı oluyo olabilir
![]()
Onu bende merak ediyorumAbicim bench te olsun başka bi alette olsun hep ağır giriyosun definasyonun inşallah çok iyi geçer , senin define halini çok merak ediyorum !
dahil[DOUBLEPOST=1460323366][/DOUBLEPOST]Barın ağırlığı dahil mi usta?
hocam o kadarda iyi değilim en azından bench press imin yanında çok düşük bu military press ben düşük olduğunu düşünüyorumNasıl basıyorsun o kadar ya ben 50 kg bar ile zor yapıyom 3-4 tekrar ama ama rowda z barda iyiyimde