112.5 kg military press doğal

berkay7743

Özel Üye
110 kg yi tekrar başardım 120 kg denedim çıkmadı 117.5 denemedim 120 çok ağır geldi 115 denedim oda başarısız 112.5 kg başarılı oldu tabi 3-4 kez tekrar tekrar 110 kg den sonra diğerlerini denedim ve kollar çok yoruldu o yüzden 112.5 kg de zorlandım:)

zorlamış ama olmuş kafayı böyle geri atmak sıkıntılı değilmi.yada ağırlıkdan ötürü kafa mecbuır gerimi gidiyor.
ben bu şeklin aynısını 50 kiloda yaşıyorum altında kalacam zannediyom ağırlığın ve kafamda geri gidiyor.

definasyona yavaş yavaş devam ediyorum
zorlamış ama olmuş kafayı böyle geri atmak sıkıntılı değilmi.yada ağırlıkdan ötürü kafa mecbuır gerimi gidiyor.
ben bu şeklin aynısını 50 kiloda yaşıyorum altında kalacam zannediyom ağırlığın ve kafamda geri gidiyor.
120 kg 3-4 kez çok ağrı yaptı 117.5 yapmadım ama 115 te 2 kez daha başarısız olunca sadece 10 dk sonra 112.5 biraz zorladı haliyle kafayı geri atmak yanlış mı ? yok en fazla aşağıki demirlere düşer yani ayrıca şu anda zonklama ağrı vs. yok başımda ve kolumda o andada olmadı sıkıntı yok:) beğendiğin için çok teşekkür ederim;)

definasyona yavaş yavaş devam ediyorum

120 kg 3-4 kez çok ağrı yaptı 117.5 yapmadım ama 115 te 2 kez daha başarısız olunca sadece 10 dk sonra 112.5 biraz zorladı haliyle kafayı geri atmak yanlış mı ? yok en fazla aşağıki demirlere düşer yani ayrıca şu anda zonklama ağrı vs. yok başımda ve kolumda o andada olmadı sıkıntı yok:) beğendiğin için çok teşekkür ederim;)
kafayı geri atmak yanlışmı dogrumu bende bilmiyorum youtubede videolara bakınca geri atmıyorlar ondan öyle dedim yoksa bilgi sahibi oldugum bir konu değil.belkide ağır girildiği için öyle oluyordur bendede öyle oluyor çünkü ve belime sağlam yuk biniyor :)
agrı sızı birşey yoksa sıkıntı yok :) kazasız belasız sporlar.

Reis hani kafayı geri atma mevzusu açılmışken :D düşük ağırlıklarda da böyle mi yapıyorsun yoksa ağır olduğu için sadece bunda mı böyle oldu :D yani sadece bunda oluyosa o zaman benim ağır girdiğimde de (ağır dediğime bakmayın 35-40 kg :D ) ondan dolayı oluyo olabilir :D

Reis hani kafayı geri atma mevzusu açılmışken :D düşük ağırlıklarda da böyle mi yapıyorsun yoksa ağır olduğu için sadece bunda mı böyle oldu :D yani sadece bunda oluyosa o zaman benim ağır girdiğimde de (ağır dediğime bakmayın 35-40 kg :D ) ondan dolayı oluyo olabilir :D

ağır girdiğim için evet sendede ondan oluyordur:)

Barın ağırlığı dahil mi usta?

Reis bide ayakların sanki çok kapalıymış gibi geldi. Yani biraz daha geniş tutsan omuz hizasında felan daha sağlam basar dengeyi daha rahat kurarsın diye düşünüyorum :)

Back
Yukarı