11 Nisan YGS

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diego7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sınavdan önce makarna

sınavdan önce makarna yemenizi tavsiye edrim sabah sabah yenir mi bilmem ama makarna yiyip gittiğim denemelerde,çok enerjik ve dikkatli oluyorum.

makarnanın yanında yulaf da beyni çok iyi ateşler,

3 saat boyunca ihtiyacınız olan enerjiyi karşılar.

>>> Sağol valla diego7 tüyolar için :D yiyip yiyip gitcem nestiquk leri lifalifleri :D

Gaz yapacak bir şey tüketmeyin. Sonra sınav boyunca hem siz hem de çevreniz gorul gorul sesler duyabilir. :)

geçen yıl sabah derslerinde o çok oluyordu bende,midem gurulduyor ama sıra da titriyor:D:D:D kankamla oturursak onda da aynı şey olduğundan o normal karşılıyor. ama başkası olursa yanımda utanıyordum,ya gaz yaptım diye düşünürse diye çok kötü bi durum:D:D

Gerçekten berbat bi durum. Bir çok kez başıma geldi. Sınavları yarıda bırakıp çıktığımı bilirim. Sağdan soldan kızlar bakmaya başlayınca elden bir şey gelmiyor. Anlatamazsın derdini de şimdi...

- Ee efenim ben sabah yanlışlıkla su yerine sütle whey protein aldım, biraz gorultu var

...diyemezsin haliyle ... :)

Bu durumlar için ben kendi kendime çok basit bi çözüm ürettim. Ne mide hapı ne su ne de başka bir şey gurultuya çözüm olmuyor. Sesi kesmek için yanınıza kek alıyorsunuz. Sınav esnasında herkesin gözü önünde de olsa çıkartıp yiyorsunuz. Ayıp bir şey değil, millet katır kutur < okunmuş :) > pirinç yiyor. Kek mideye inince ne ses kalıyor ne başka bir şey. Ama sorunun kaynağı bağırsaklarsa işte o zaman çözüm farklı. Evden çıkmadan wc'ye gitmeniz, hatta gerekiyorsa bağırsak gazı için tablet kullanmanız gerekebilir.

Üniv 2. sınıftayım ama bende girecem sınava açıköğretim yazmak için.
Kısmetse çift diploma yapacamda :D

başarılar redbaron

mümkünse bugünden sınava girecekler ceviz,kuru üzüm gibi kuruyemişleri yemeye çalışsınlar,ceviz beyin için çok faydalı,bana güvenin :)

sınavdan sonra doğrularıma bakmayacağım için bana lazım değil :)

bakamıyorum heycan yapıyorum bakınca 1 yanlış çıksa bile moralim bozuluyor,
sınav sonucu açıklanıncaya kadar moralim bozuk olacağına,sonuçlar açıklandığında bozulsun daha iyi:D

barajı geçmek kolay,bu sınav kek olacak çoğu kişi geçecek amaç para kazanmak diğer lys de her sınav ne kadardı şimdi hatırlamıyorum ama ne kadar çok barajı geçen o kadar çok mangır

Back
Yukarı