JuN1oR-BuilD3r
Üye
>>> LYS de Ailecek Taklaya Gelicez desenize a dostlar...
LYS mat kitap çığını sınavın başladığı saniye gözetmene geri iyade etmeyi planlıyorum 

yok kolayı da var içinde merak etme>>> LYS de Ailecek Taklaya Gelicez desenize a dostlar...LYS mat kitap çığını sınavın başladığı saniye gözetmene geri iyade etmeyi planlıyorum
![]()
ygs sinavi ekmek olur zaten pat pat yaparsiniz yapariz yani ins.
Birşey soracağım benim arkadaş sadece barajı geçip 4 senelik bir yere girmeye planlıyor neresi olursa olsun oradan yurtdışı inşallah. Sadece bu sınavla barajı geçmek mümkün mü?
bu sınavdaki barajı geçtikten sonra 4 yıllık fakülteler için olan lys'ye girmeye hak kazanıyor,toplam puanın %40'ı ygsden %60'ı lys'den gelecek,ygsde barajı geçemeyen lysye giremeyecek
İşletme veya Reklamcılık kazanıp yurtdışına gitmeyi planlıyor şu an okuyor üniversitede ama memnun değil
ilk sinavdan baraji gecmek icin herbirinden 8 er net yapmak gerekiyor . puan olarakda baraj 200 sanirsam. ilk sinavdan aldigin puanin %40 i 2. sinavdan aldigin puanin %60 ini topluyorlar 200 u gecemezsen baraji gecememis oluyorsun . ama 2. sinava girmek icin 1.den 200 gecmek sart