11 Nisan YGS

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diego7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
artık çok yakın bir gelecekte üniversiytelere sınavsız geçiş olucak.hatta seneye bi kaç bölüm için örneklerini göreceğiz.bence cok faydalı bir sistem.geçiş döneminde sıkıntılar olabilir ama cok daha secici bir sistem olacağı kesin.

mesala herkez istediği bölüme sınavsız olarak kaydolucak.ve okulu bitirebilenler mesleğe kabul edilecek .yani mesleğe secicilik lys ile değilde okulun müfredatı ile olucak.yani o müfredatı bitirebilenler liyakat gösterebilenler mesleğe secilecek.bence cok faydalı bir sistem cok daha fazla istidat yakalanabilir bu sistemle.

siz neler düşünüyosunuz bu konuda.

Bu soyledıgın sıstem yanılmıyorsam Fransa'da var..
Herkes unıversıteye gırebılıyor fakat 4-5 senede bıtırebılenler az, boylece kalıtelı mezun oluyor..

Bu arada 1 guzel haber..

Okulumun en ıyısı benım..

Ben ugurda okuyorum ve 1 kısı gecebılmıs oda 1-2 puanla sadece..

Korfezde daha benı gecen duymadım, fınal ve elıtte de aynı sekılde 1. sınıfları sorusturdum ama duymadım..

Herhalde ygs 5te 455-460 puanla Izmır'de ıyı bır derece yaparım tabı sıralamayı sadece tm'ler sadece sayısallar seklınde ayırmak akıllarına gelırse..

Kı sanmıyorum o sekılde ayıracaklarını bu yuzden sayısalların en ıyılerı ygs5te de ustume cıkar ve turkıye genelınde derecem baya bır duser, 10.000ı gecer..

Bakalım mayısta sonuclar gelsın buraya yazarız..

Bu soyledıgın sıstem yanılmıyorsam Fransa'da var..
Herkes unıversıteye gırebılıyor fakat 4-5 senede bıtırebılenler az, boylece kalıtelı mezun oluyor..

Bu arada 1 guzel haber..

Okulumun en ıyısı benım..

Ben ugurda okuyorum ve 1 kısı gecebılmıs oda 1-2 puanla sadece..

Korfezde daha benı gecen duymadım, fınal ve elıtte de aynı sekılde 1. sınıfları sorusturdum ama duymadım..

Herhalde ygs 5te 455-460 puanla Izmır'de ıyı bır derece yaparım tabı sıralamayı sadece tm'ler sadece sayısallar seklınde ayırmak akıllarına gelırse..

Kı sanmıyorum o sekılde ayıracaklarını bu yuzden sayısalların en ıyılerı ygs5te de ustume cıkar ve turkıye genelınde derecem baya bır duser, 10.000ı gecer..

Bakalım mayısta sonuclar gelsın buraya yazarız..

Insallah mayista ygs ye giren tüm bftr üyeleri mutlu olur:-)siz birakin artik ygs yi,lys ye bakin..kolay gelsin..

Lys fena ya, mat-geo 0 su an..
Ama ed-cog da tam tersı su an bıle oldukca ıyı..

Bakalım zamanla bıraz daha duzeltıcem mat-geo'yu..

Umur gerçekten netlerin bölümün açısından çok iyi. Kdz Ereğli'de yaşıyorum, ki sınav başarısı açısından iyi bir semttir, ea da il-ilçe derecesi beklediğim bir arkadaşımla netleriniz çok yakın hatta senin mat'ın daha iyi. Bence bu güzel sonucu harcamamaya bak, lys mat çok büyük bir etki sahibi olacak ve türkiye ortalaması düşük olacağından yüksek bir katsayıyla çarpılıcak ordan geri düşmemelisin. Ed-coğ'da tahminimce rakiplerini geçersin zaten. Umarım istediğin yeri kazanırsın, kolay gelsin.

Sag olun arkadaslar aynı dılekler sızler ıcın de gecerlı.. ;)

Iste mutlulugumu burada paylasıyorum bende, yanlıs anlasılmasın lutfen..
Kotu gecseydı uzuntumuzu de yıne burada paylasacaktık..

Internetten mı yoksa yıne posta yoluyla mı acıklanacak sonuclar?..

Internetten olursa sanırım sıkıntı yasanır oldukca..

Herzaman oldugu gibi internetten açıklanır bence. bende öylesine girdim 11 nisandaki ygs ye. ankara üniversitesi dil tarih coğrafya fakultesinde edebiyat 2. sınıf öğrencisiyim fakat eyer harp okulunu kazanırsam hiç düşünmeden bırakır harp okuluna giderim gibi geliyor. bakalım hayırlısı.

Evet arkadaşlar sonuçlar açıklandı ilk ben yazayım ve sorumu sorayım bilen arkadaşlar cevaplarlarsa sevinirim.
Bu puanlarla tahminen anestezi teknisyenliği veya radyoloji teknisyenliğine girebilir miyim?

---------: YGS-1 YGS-2 YGS-3 YGS-4 YGS-5 YGS-6
PUANI : 271,673 289,591 311,753 307,620 289,479 281,718
SIRASI:0301261 0195258 0321348 0289273 0430553 0374543

Son düzenleme:
Açık öğretim için girmiştim ama YGS-3 puanım 190,898.

Sizce normal bi üni.ye girme şansım nedir? :)

YGS 1
440,015
0014288

YGS 2
427,246
0020890

YGS 3
457,187
0002269

YGS 4
451,370
0002781

YGS 5
462,358
0002268

YGS 6
454,434
0006478

Durum budur beyler.. =)))

Benı ılgılendıren ygs5 ve onda da 2268.yim.. Kaldıkı ustumdekılerın cok rahat en az yarısı (1000-1200) sayısaldır.. =)))

Tebrikler umur35 durumun gayet iyi. Benim kardeşimi de ygs5 ilgilendiriyo ama durumu biraz vahim. Zamanında ben de 3900 küsürüncü filan olmuştum beni geçmişsin :)

Back
Yukarı