• Değerli Üyemiz

    Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

    Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

    sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

    yorumlamasını sağlayacaktır.

    Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

    Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

    Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

11 aylık Fitness Serüveni

Eleştirilerinize teşekkür ederek
geçen 2 ay içinde göğüs ve karına verdiğim ağırlık ve yeni 2 adet fotoğraf.
Devamı zamanla gelecek
Bu arada unutmadan yaş: 17

allaa 001.jpg
allaa 003.jpg
 
Son düzenleme:
Dostum seni tebrik edeirm ve çalışmana devam et , konuda bazı saçma yorumlar gördüm hiç kulak asma sen . Başarılar ve tebrik ediyorum . :)
 
Teşekkür ediyorum herkese, yeni soğuk halde aldığım ölçüleri paylaşayım.
biceps 40.3
ön kol: 32
bilek: 18,5
Calf: 43
Bacak: 63
Bel: 79
Omuz:124
Göğüs: 101
Boy 1.82
kilo:78
Yağ oranı:%10,4

Programlarım 2 ayda 1 değiştiği için sabit bir hareket söyleyemeyeceğim ama en çok verim aldıklarımı yazacak olursam.
Scott Curl (dumbell ile) 10 8 8 olarak. ( 10-13kg)
One arm cable curl 3x10 (25 kg)
Reverse Hammer Curl 3 x 8 (15-17 kg)


Bunlar dışında aklıma gelen
Barbell Curl(ancak bilek sakatlığı yaşadım çok yapamadım) 10 8 6 (35-40 kg)
Incline dumbell curl 3x10 (10-13kg)

Bir çok hareket yaptım ama en çok verim hissettiklerim bunlardı.
 
Son düzenleme:
Henüz 1 senedir antreman aksatmadım, göğüs kısmı genetik diye düşünüyoruz hocamla.
Verim almaya başladım son 1-2 aydır ama çok minimal. Deli üst göğüs basıyorum, fly press artık ne varsa tüm kombinasyonları denedim. Yavaş yavaş dolmaya başladı.
Yorumlarınız için teşekkürler
 
Göğüs sırt-kanat eksik gördüğüm bölgeler.Ama iyi gidiyorsun aynen devam.Kardiyo yap mutlaka.Birde seni tek renk görürsek çok güzel olacak :)
 
Göğüs sırt-kanat eksik gördüğüm bölgeler.Ama iyi gidiyorsun aynen devam.Kardiyo yap mutlaka.Birde seni tek renk görürsek çok güzel olacak :)

Ahah haklısın tek renk konusunda. Yakın zamanda çözücem kısmetse :D
Göğüs zaten başbelam, sırt hakeza. Kanat ise çalışmıyorum sadece ısındırıyorum, basketbol oynadığım için gelişkin kanatlar duruş bozukluğu yaratıyor.
 
göğüs hariç gayet iyi.ancak yağlanma da var.yine de tebrikler.

Teşekkürler haklısınız, yağlanıyorum çünkü kilo almam gerekli bir süre yağsız kas alma olayını denedim ama çok zorlaştı.
Kas yoğunluğumun büyük kısmı bacaklarda ve üst bölgem yavaş doluyor bundan dolayı.
84-85 kilolalara çıkıp sonra temiz bir definasyon yapacağım :)
 
duh
Teşekkürler haklısınız, yağlanıyorum çünkü kilo almam gerekli bir süre yağsız kas alma olayını denedim ama çok zorlaştı.
Kas yoğunluğumun büyük kısmı bacaklarda ve üst bölgem yavaş doluyor bundan dolayı.
84-85 kilolalara çıkıp sonra temiz bir definasyon yapacağım :)

Bacakları da görmek isteriz :)

Şuanda bulk yapıyorsun anladığım kadarıyla.O zaman yağlanma olacaktır.Bunu kafaya takma.Definasyon döneminde yağ yakarsın vücut kurur merak etme.

Kanat çalışmıyorum demişsin.Çok yanlış.Üçgen bir vücudun sırrı aşağıya doğru uzanan hacimli kanatlar ve ince bir beldir.İnce bel definasyon döneminde olur.Ama kanatlara hacim vermek istiyorsan şimdi vereceksin.Göğüslere ağırlık ver.ve tek renk ol.

Hem basketbol hem yüzme hemde vg çok ağır olur.Vg yi yaptın mı tam yapacaksın hayatının bir parçası olacak yaşam biçimin olacak.Zaten böyle olursa başarılı olursun.

Bana kalırsa definasyon yapmalısın.Tabi vücut küçülecek ama Bruce Lee gibi bir vücut istiyorsan fit vücut o zaman bu kadar hacim yeterli.
 
Üst göğüse son 6 aydır ağırlık veriyorum bakalım yavaş yavaş milim milim oluyor. İlla ki olacak.
Bacak fotolarını yakın zamanda eklerim, teşekkürler arkadaşlar!
 
Back
Yukarı