11.5 Aylık Gelişim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu sporu 11.5 aydır düzenli yapıyorum. Şu anda hedefimden uzaktayım şu anda yaptığım programdan sonra yani ortalama 1.5 ay sonra 3 aylık hacim programı yapacağım Daha sonra yaza kadar kardiyo , parçalama programı.

Gelelim resimlere resimler biraz düzensiz çekilmiştir siteye koymak için çekilmedi öylesine çekilmiştir. Daha sonra daha prof çekimler yükleyebilirim.

Resim 1 : Işıktan olsa gerek orantısız görünüyor.
ghupw.jpg

Resim 2 : Boyum kısa olduğu için kanatlara pek yüklenmiyorum.
ghukn.jpg

Resim 3 : Göğüs kaslarım aslında hacimli fakat şekil görünmüyor (Bu konuda tavsiyeleriniz bekliyorum Nasıl daha hacimli görünebilir ?)
ghumg.jpg

Özellikle olumsuz yorumlarınızı bekliyorum.bench_O

Son düzenleme:
Üst gögüste hacim problemi,sag sol bicepslerde orantısızlık,genel yaglanma problemi dısında gayet iyi.
Bacak resimleride eklersen iyi olur.
Basarılar.

Üst gögüste hacim problemi,sag sol bicepslerde orantısızlık,genel yaglanma problemi dısında gayet iyi.
Bacak resimleride eklersen iyi olur.
Basarılar.

Sağol yorumun için kollarda orantısızlık yok gibi zaten pek kolda yok :D
Genel yağlanma problemi var genetikmidir ? Bacaklarım çok iyi değil fakat çalışmamazlık yapmıyorum.

Vücudun tüm bölgelerini sırt ve bacak dahil orantılı bir sekilde calıstır.
Vücut tipine gore kolay kilo alıyor olabilirsin.Beslenmene dikkat et.
İlk resimde sag ve sol kol arasında ciddi ölcü farkı var.

Güzel hacim kazanmışsın,tek eksik karın kaslarını çıkarman gerek.
Böyle tipik bir göbekli Türk bodyci gibi olmuşsun(sende göbek var demiyorum,tabir öyle), sadece kol göğüs ve omuza çalışan :) yanlış anlama bunlar naçizane fikrim,yoksa benim de şuan o kadar iyi bir vucudum yok olucak umarım.
İyi forumlar

Güzel hacim kazanmışsın,tek eksik karın kaslarını çıkarman gerek.
Böyle tipik bir göbekli Türk bodyci gibi olmuşsun(sende göbek var demiyorum,tabir öyle), sadece kol göğüs ve omuza çalışan :) yanlış anlama bunlar naçizane fikrim,yoksa benim de şuan o kadar iyi bir vucudum yok olucak umarım.
İyi forumlar

Haklısın galiba o tabire uyuyorum :D Fakat tüm bölgeleri çalışıyorum orantılı olarak sadece bacak antremanı diğerlerine göre daha basit.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir ya da eksik pozlar vardır.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiş ya da eksik verilmiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı