102.7'den 76'ya düştüm. Düşünceleriniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba daha önceden bir konum vardı. 170 cm boy 102.7 kilo ile 4 Kasım'da diyet ve spora başladım. Before/After fotoğrafım var. Önce çekildiğim resim 97 kilo iken ocak ayında çekildi. Şu an 171 boy 76 kiloyum ve yaşım 17. Bel fıtığım var hormon almayı düşünüyorum boy için sizin fikirlerinizi almak isterim. Dileyen arkadaşlara da burdan yardımcı olmaya çalışırım. Gerek diyet gerek spor hakkında ve son olarak sizce hangi bölgeyi çalışmalıyım ? inşallah dilediğiniz hedefe en kısa zamanda ulaşırsınız.
http://f1208.hizliresim.com/10/g/bw1fj.jpg

http://f1208.hizliresim.com/10/g/bw1dx.jpg
 
İnanılmaz gerçekten çok iyi. Ben de kilo veren birisiyim ama sizin gibi kısa zamanda böyle bir alt yapı oluşturamadım. Tebrikler.
 
Çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için. Göğüs ve karında var ama üstünde yağlarım var onlar kaldı biraz vermem gereken 6 kilo daha var sanırım onlar gidince daha güzel görüntü çıkacaktır ortaya. Hormon hakkında ne düşünüyoruz bel fıtığım boy uzamamı engelliyor çünkü
 
Koşu ağırlıklıydı ve sıkılaşıp sarkıkları önlemek için az kilo azdan kastım ise hani zorlamayan ama hissettiren ağırlıklarda 15-20 arası tekrarlarla çalıştım. Kol sırt göğüs bacak omuz. Body alanında değil tabi makinelerde. Koşuyu spor öncesi yapiyodum min 30 dakika bazen 45 dakikaya kadar çıkıyordu. Hep tempolu koşu mesela 10 da başlıyorsunuz ve ısındıktan sonra 15'te 5 dakika koşup 10 a bir daha alıyodum böyle böyle 30 dakikada 400-550 arası yakım sağlıyorsunuz. Karın çalışmayıda unutmayın tabi
 
thetramp'a katılıyorum...
 
Selam valla tebrikler Bende 3 aydır spor yapıyorum Boy 1.91 Kilo 123 tü :D 3 ay sporla 102 yim suanBoy uzun olunca suan bile gayet dü<zgün gözuküyor vücudum :) altyapılı bi şekilde geliyorum sen gibi valla iyi olmusun :) bench_O MEsela İlk kaydoldugmda 40 ı zar zor kaldırıyordum şimdi 140 ın altına giriyorum :)bench_O
 
gercekten bravo, biraz daha yaglardan arınıp tamamen hacime yönelebilirsin artık bana göre.
 
Merhaba daha önceden bir konum vardı. 170 cm boy 102.7 kilo ile 4 Kasım'da diyet ve spora başladım. Before/After fotoğrafım var. Önce çekildiğim resim 97 kilo iken ocak ayında çekildi. Şu an 171 boy 76 kiloyum ve yaşım 17. Bel fıtığım var hormon almayı düşünüyorum boy için sizin fikirlerinizi almak isterim. Dileyen arkadaşlara da burdan yardımcı olmaya çalışırım. Gerek diyet gerek spor hakkında ve son olarak sizce hangi bölgeyi çalışmalıyım ? inşallah dilediğiniz hedefe en kısa zamanda ulaşırsınız.
http://f1208.hizliresim.com/10/g/bw1fj.jpg

http://f1208.hizliresim.com/10/g/bw1dx.jpg

hocam ben 77 kgyim boy 1.70 vucudum senin fotonu ilk halindekinden biraz daha beter nasil bu is?
 
Öncelikle tebrik ederim, kilo vermenin nasıl birşey olduğunu iyi bilenlerdenim.Çalışman gerekn bölge tabi ilk bakışta karın gözküyor oda verdiğin kilodan dolayı ama hangi bölgeyi çalışayim en zayıf neresi diye düşünme genel olarak her bölgeyi çalıştırdığında problem olmayacaktır daha sonra gidişata göre değerlendirme yaparsın zaten kendin, tekrar tebrikler.
 
iyi günler boyum 195 kilom 100 yaklaşık 2 yıldır bb yapıyorum ama evde dumbell ile son 2-3 aydır ağırlık merkezi ile de devam ediyorum. İş temposundan ötürü düzenli bir programım yok. bazen haftada 4 bazen 3 gün çalışabiliyorum. Karın-Trapez-Omuz-Göğüs-Ön kol - Arka Kol 3 yada 4 gün boyunca hiç değiştirmeden bu programı uyguluyorum. hacim olarak zaman zaman fark oluyor ancak sonradan geri hacim kaybediyorum Beslenme konusuna gelecek olursak kilo başına 1.5 protein alamıyorum.zayıf beslenme ile ne kadar ilerleyebilirim?
Kol 41cm (sıcak)
Göğüs 110 cm
 
bravo dostum. kilo veremiyorum diyen arkadaşlara ders olsun.
 
Arkadaşlar öncelikle hepinize çok çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için. Öncelikle;
@trugur32
Şimdi ben küçükken yüzme ve basketbolla ilgilendim. Ama ilgilenmek dışında ilerliyemedim. Yüzmenin de verdiği alt yapı var diye düşünüyorum kendi açımdan. Şimdi burda göz ardı edilemeyecek 8 ay var ve ben bu 8 ayın pazar hariç haftanın her günü spora gidiyordum temmuza kadar. Ondan sonra haftada 4-5'e düştü. Çünkü hem sıcaklar olsun hem de artık 7 ay çalışmışlığın verdiği bıkkınlık yorgunluk vardı ve fotoğraflarımdan ne kadar yol kattettiğimi görünce biraz saldım açıkcası. Görüntüne gelince biraz abarttığını düşünmekten kendimi alamayacağım. Çünkü benden hafifsin ve boyumuzun arasında sadece 1 santim var. Yine de resim yüklersen ona göre konuşabiliriz bence. Ayrıca genetikte önemli bir faktör diyebilirim. Bunun yanı sıra yaptırtığım yağ-kas ölçümümde 37 kilo kas ve 11 kilo yağ var bende. Vücudum yağsız ağırlığı 67 kilo bunun da önemli olduğunu düşünüyorum. Gidip bir test yaptırmanda yarar var bence.
@Ramy
Yorumun için teşekkürler. Haftada 3-4 kere uygun bence. Çünkü benimde gittiğim tesisin üyeliği kapandı ve evde 2 tane 7 kiloluk doumblarla çalışıyorum. İzmir'de yaşıyorum ve sahile koşuya çıkıp kardiyodan da kalmamaya özen gösteriyorum. Üniversite sınavına hazırlanıyorum. Kışın salona gidicem fakat 3-4 ü geçeceğine inanmıyorum. Kilo başına protein hakkında detaylı bilgiye sahip değilim ne desem yalan olur ama beslenme en önemli faktörlerden. Benim bi diyetisyenim yoktu. Burger King'e de gittim kebapta yedim tatlıda ama nasıl yedim ? Ayda 2-3 seferi geçmeyecek şekilde. Mesela okula giderken hafta içleri hep sabit yemekleri yiyordum. Yazayım hatta belki rehberlik edebilir.
Sabah
-3 Yumurta 1'i sarısıyla birlikte
-Peynir (Hiç hesap yapmadım ama öyle de abartmadım)
-1 bardak süt(Dost'un sütlerinden yarım yağlı bimde bulabilirsiniz) veya nescafe
-2 dilim ekmek
Öğle
-Annem ne yaptıysa onu yedim. Sebzeyse sebze etse et. Eğer makarna veya pilav varsa ekmek yemedim. Eğer makarna veya pilav yoksa 2 dilim ekmek.
-Yoğurt
Akşam
-Haftanın 4-5 günü tavuk yemeye özen gösteriyordum. Eğer yoksa öğlen ne yapıldıysa onu yiyordum. Yatmadan önce bi bardak süt.
Ek Bilgi olarak:Nescafe yağ yakımı sağlıyor arkadaşlar içinde bulunan kafein sebebiyle. Eğer acıkırsanız formun yulaflı bisküvileriyle ŞEKERSİZ ve SÜTSÜZ nescafeyi içebilirsiniz. Spora gitmeden de tavsiye ederim. Günde 2 kup nescafe içerseniz iyi olur zaten farkedersiniz. Bunun yanı sıra 30 tane GNC l-carnitin kullandım. İlk başladığımda almıştım. Memnun kalmadım. Ara verdim bi 6-7 ay kadar. Haziranda Power-System l-carnitin aldım likit. Fark ettiğini söyliyebilirim. Şimdi bir şey kullanmıyorum. Hatta 2 antremanlık l-carnitin de duruyor. Pek abartmadım yani. Son olarak da her şeyi şekersiz yemeye,içmeye alışmalısınız. Teşekkürler daha sormak istediğiniz varsa sorabilirsiniz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı