SiR_Arawn
Üye
Arkadaşlar , besyoda giriceğim parkur değişikliği oldu ve parkur açıklanmıyor.Son 1 hafta kala açıklıcaklar veya 2 hafta zaten önümüzde 3 hafta kalmış , branş parkunu değiştirmeli çok moralimi bozdu.Yüzmeyi hedeflerime soktum , daha öncede vardı ama çok hata ettim şu zaman kadar çalışmadan , ama parkuru bayağı cazip geliyor.
Ege üniversitesi 1:06 full puan verirken
benim giriceğim üniversite 1:14 e full puan veriyor , yarın gidip test alıcam.Merak ettiğim 22 günüm kaldı sınava hatta 23-24de olabilir geç başlıcak , 100m yi yeni başlıyan yüzmeciler acaba kaç saniyede yapıyordur.7 aydır atletizmle ilgileniyorum , yüzme konusunda pek bir yarış-test/antreman yapmışlığım yoktur.Kafam karıştı yazmak istedim sınavım bayağı stresse boğuyor beni , yorumlarınıza açığım.
Ege üniversitesi 1:06 full puan verirken
benim giriceğim üniversite 1:14 e full puan veriyor , yarın gidip test alıcam.Merak ettiğim 22 günüm kaldı sınava hatta 23-24de olabilir geç başlıcak , 100m yi yeni başlıyan yüzmeciler acaba kaç saniyede yapıyordur.7 aydır atletizmle ilgileniyorum , yüzme konusunda pek bir yarış-test/antreman yapmışlığım yoktur.Kafam karıştı yazmak istedim sınavım bayağı stresse boğuyor beni , yorumlarınıza açığım.