100 Günlük Gelişim?

Gelişme Nasıl?

• Çok iyi

Votes: 3 23,1%
  • İyi

Votes: 9 69,2%
  • Kötü

Votes: 1 7,7%

• Total voters
    13
Arkadaşlar ilk fotoğrafım yok fakat başladıktan 20 gün sonrası var.
Yorumlarınızı bekliyorum. Gelişim var tabi ki fakat nasıl gidiyorum yorumlarınızı bekliyorum.

http://i.hizliresim.com/MoMb39.jpg (SPORA BAŞLADIKTAN 20 GÜN SONRA)
http://i.hizliresim.com/Er1Bkq.jpg (100.GÜN)

Protein kullanmıyorum bütçem yok malesef. Beslenme olarakta çok kötüyüm en başından beri daha iyi beslenseydim keşke son 1 aydır
önem vermeye başladım.
Başladığımda 61 kiloydum şuan 68 kiloyum.
Daha kilo almalımıyım ?
Boyuma göre orantısız bir vucut olsun istemiyorum boyum 1.73 1.74 felan.

Önce yazdıklarını okudum , ama yazdıklarının tersi bir gelişim ( beslenmem kötü demişsin onun için dedim , bu işin %60'ı beslenme bence ) :) Bence gayet iyi bir gelişim , goodfellas9'un dediği gibi kesinlikle hacim almalısın , başarılar :)

Detaylıca yazılcak pek bişeyim yok.
Hergün normal aynı.
Arada bi aksadığı oluyor ama nerdeyse hergün 4 tabak makarna yiyorum
Onun dışında evde ne yemek varsa onu yiyorum
Antrenmana gitmeden 1-2 saat önce 1 kase yulaf gelincede muz bi avuç badem yiyorum
ilk ayda hiçbişey yemiyodum düz evde ne varsa :D o zaman bilmiyodum beslenmenin bu kadar önemli olduğunu tutupta salondanda birisi demedi ilk ay ısınma şeklinde olmuş oldu bana
başkada bişey yok[DOUBLEPOST=1485633395][/DOUBLEPOST]
Önce yazdıklarını okudum , ama yazdıklarının tersi bir gelişim ( beslenmem kötü demişsin onun için dedim , bu işin %60'ı beslenme bence ) :) Bence gayet iyi bir gelişim , goodfellas9'un dediği gibi kesinlikle hacim almalısın , başarılar :)
Teşekkür ederim hacimlenmek istiyorum bende yeni programa başladım onunla beraber dahada önem vericem beslenmeye yaza güzel gireriz umarım :)

Proteini az alıyorsun galiba ama hacim için makarna birebir yaza 10 numarasin devam :D
Aynen hiç karsilayamiyorum proteini hacim ağırlıklı devam ediyorum fakat yeni programim çok etkili geldi ve bunla beraber kafeye oraya buraya vereceğim paranın hepsini ihtiyaçlara vericem bakalım farkı gorucez :) Yorumun içinde çok teşekkürler

Back
Yukarı