• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

10 Haftalık Sonuç: 184 Cm Boy; 26 Yaş; 74 Kilo

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. En azından zaman ayırıp eleştiri yapıyorsunuz. O zaman şöyle bir üstattan bir program tavsiyesi alsak da uygulasak. Eğer öyle olursa ben iş çıkışı akşamları kalmak istiyorum spora. Diğer servise binerim , hem de 2,5 saat çalışmaya vaktim kalmış olur. Öğle yemeğinde, yemek yerine spora gidip spordan sonra sandiviç yemekten de kurtulur, güzelce gidip hem yemeğimi yer, akşam da spora kalmış olurum.

Nasıl yapsak ki?

üstat diğilim ama kendimden örnek werebilirim ölçüler hemen hemen aynı öncelikle bi kilo da ve boyda mutabık olalım

kilo:74
boy:178

kullandıgım sadece amino (weider 2200)

iş çıkışı çalışman daha iyi olur yemeği yedikten hemen sonra yapma miğden şiş oldumu hareket edemiosun 45-60 dk sonra spor yaparsan daha iyi olur

eger istersen programımı were bilirim bi fikrin olmuş olur
cumaya gidiorum :) hayırlı cumalar...

üstat diğilim ama kendimden örnek werebilirim ölçüler hemen hemen aynı öncelikle bi kilo da ve boyda mutabık olalım

kilo:74
boy:178

kullandıgım sadece amino (weider 2200)

iş çıkışı çalışman daha iyi olur yemeği yedikten hemen sonra yapma miğden şiş oldumu hareket edemiosun 45-60 dk sonra spor yaparsan daha iyi olur

eger istersen programımı were bilirim bi fikrin olmuş olur
cumaya gidiorum :) hayırlı cumalar...

Hayırlı cumalar öncelikle.

Benim boy 184 cm, bugünkü kilom da 73,8 kg. Pazartesi den itibaren akşam 18:00 - 20:00 saatleri arası sporu tamamlayıp ardından 20:15 servisine yetişecek ve tahmini 21:00 gibi de akşam yemeğimi yiyeceğim. Sanırım her şey uygun gibi görünüyor. Şöyle bir gün çalışıp diğer gün dinleneceğimiz bir güzel program bulaım kardeş.

Söyle bakayım senin programı?

araya giriyor gibi olucam o nedenle kusura bakmayın özellikle hüseyin..ama belki yararı olur diye birde kendi programımı yaziiim ...

1.GÜN

GÖĞÜS

1-Yatarak üst göğüs
2-Dambıl Benç(üst)
3-Makina açış
4-Kelebek

PAZU

1-Sehpada pazu(z bar)
2-sağ sol dambıl pazu
3-tek kol oturarak pazu

DİNLENME

2.GÜN

OMUZ

1-Öne pres
2-dambılla enseye press
3-ayakta dambılla yana açış
4-berbet upright

ARKA KOL

1-Göğüsten aşşağı itiş
2-clft dm triceps(yanlış yazmış olabilirim okuyamadım :))
3-tek kol dambıl arka kol

DİNLENME

3.GÜN

KOLTUK ALTI

1-makinada karına çekiş
2-göğüse çekiş(dar)
3-tek dambıl karına çekiş

ÖN ARKA BACAK

1-ön bacak
2-Leg curl biceps(sanırım bacak bükme,pazu bükme )
3-arka bacak
4-deglift

DİNLENME

KOLAY GELSİN...

Demircan arkadaşım teşekkürler ilgin için. Bakalım seçenekleri değerlendirmek gerek. Bir arkaaş demişti. "Sanki podyuma mı çıkacağım, niye ayak çalışayım." diye. Ben de diyorum acaba ayak çalışmasam mı diyorum. Onun yerine başka bölge çalıştırırım. Bacak çalışmamam hatunumu kollarımda taşıyamama neden olacaksa o zmn bacak da çalışayım :d

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:03 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:29 ----------

İşte hayalimdeki vücut. Bundan daha fazlasını ne hacim ne de kas olarak istemiyorum. Kaç yılımı alır bu vücuda sahip olmak acaba, fikri olan var mı?

21ll8x2.jpg

Bu zamana kadar uyguladığım program şu şekilde idi. Bazı hareketlerin adlarını bulamadım. Bir de işyerinde spora gitmem vesilesi ile salonda alet edevat sınırlı. Özellikle etkili bir sırt programına geçmek istiyorum ve biceps programına bir şekil vermek istiyorum çünkü son bir ayda 1 cm bile gelişmediler.

PAZARTESİ GÜNÜ: Gögüs Programı

BENCH PRESS - 3 Set
INCLINE BENCH PRESS - 3 Set
DUMBBELL FLYING 3 Set
PEC DEC FLYING - 3 Set
CABLE CROSS OVER - 3 Set
CROSS BENCH DUMBBELL PULLOVER - 3 Set
=======================================
SALI GÜNÜ: Biceps Programı

BARBELL CURL - 5 Set
PREACHER CURL - 3 Set
INCLINE BENCH DUMBBELL CURL - 3 Set
HAMMER CURL - 3 Set
CONSANTRATE CURL - 2 Set
ÇARŞAMBA GÜNÜ: OMUZ Programı

DUMBBELL SIDE LATERAL RAISE - 3 Set
Banane Hareketi (Trapez) - 3 Set
SEATED DUMBELL PRESS - 3 Set
MILITARY PRESS - 3 Set
SEHPADA OTURARAK YANA AÇIŞ - 3 Set
DUZ BAR İLE UPRIGHT - 3 Set
PERŞEMBE GÜNÜ: KANAT PROGRAMI

Pull-Up - 3 Set
ONE ARM DUMBBELL ROWING - 3 Set
KÜREK MAKİNESİ - 3 Set
PULL DOWN THE FRON - 3 Set
CUMA GÜNÜ: BACAK VE TRICEPS PROGRAMI

BACAK:
LEG PRESS - 3 Set
LEG EXTENSION - 3 Set
LEG CURL - 3 Set
LEG ABDUCTION - 3 Set

TRICEPS:
ONE ARM DUMBELL TRİCEPS EXTENSION - 3 Set
CLOSE GRIP BENCH PRESS - 3 Set
LONG CABLE TRICEPS EXTENSION - 2 Set
TRICEPS PUSH DOWN - 3 Set
TRİCEPS EXTENSİON WITH DB. - 3 Set
TRICEPS BENCH DIPS - 3 Set
REVERSE TRICEPS PRESS DOWN - 2 Set

bana kalırsa bu programda vucut hıc dınlenmıyor zayıf olan ksılerın haftada 3 gun antrenman yapması yeterlı bolgesel olarak
pazartesı: gögüs-pazu- ön kol
salı: dınlenme
çarsamba: omuz-arkakol-mekik
persembe: dinlenme
cuma:kanat-bacak-mekik yapsan daha ıyı sonuc alacagını dusunuyorum tabı beslenmeyede cok dıkkat etmen gerekıyor sonuc olarak calısma gelısmeyı yuzde35 etkılerken beslenme yuzde 65 etkılıyor thums: basarılar

Demircan arkadaşım teşekkürler ilgin için. Bakalım seçenekleri değerlendirmek gerek. Bir arkaaş demişti. "Sanki podyuma mı çıkacağım, niye ayak çalışayım." diye. Ben de diyorum acaba ayak çalışmasam mı diyorum. Onun yerine başka bölge çalıştırırım. Bacak çalışmamam hatunumu kollarımda taşıyamama neden olacaksa o zmn bacak da çalışayım :d

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:03 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:29 ----------

İşte hayalimdeki vücut. Bundan daha fazlasını ne hacim ne de kas olarak istemiyorum. Kaç yılımı alır bu vücuda sahip olmak acaba, fikri olan var mı?

21ll8x2.jpg

Öncelikle bacak olayına değinirsem...valla bende anlamam fazla yalnız benim baldırlar baya kalın olduğu için hocaya belirtmiştim bunları inceltmem lazım ama bunu yaparkende incecikte olsun istemiyorum (mağazalarda kot bulamıyorum bu baldırlar yüzünden :( )neyseki o nedenle ekledi hoca programa yoksa bende aşırı kalıp v.s havasında değilim kii zaten kolayda değil o vücutlara sahip olmak...

olmak istediğin vücuda geli,nce bayaaa sağlam yaww:D inş hedefine ulaşırsın benimde hedefim avatarımdaki şahıs...vallahi başka bişey istemiyorum ;)

araya giriyor gibi olucam o nedenle kusura bakmayın özellikle hüseyin..ama belki yararı olur diye birde kendi programımı yaziiim ...

1.GÜN

GÖĞÜS

1-Yatarak üst göğüs
2-Dambıl Benç(üst)
3-Makina açış
4-Kelebek

PAZU

1-Sehpada pazu(z bar)
2-sağ sol dambıl pazu
3-tek kol oturarak pazu

DİNLENME

2.GÜN

OMUZ

1-Öne pres
2-dambılla enseye press
4-berbet upright

ARKA KOL

1-Göğüsten aşşağı itiş

DİNLENME

3.GÜN

KOLTUK ALTI

1-makinada karına çekiş
2-göğüse çekiş(dar)

ÖN ARKA BACAK

1-ön bacak
3-arka bacak
4-deglift

DİNLENME

KOLAY GELSİN...

estafurullah kardeşim burda herkez bi bildiği bişiyi söylesinki bi işe yarasın
nedemişer bilği paylaştıkça çoğalır. hemen hemen program aynı ama benimki birazdaha ağır paylaşim tabiki

Pazartesi
Gögüs press 3x10
Gögüs Açış 3x10
üst gögüs 3x10
üst gögüs açış 3x10
dambılla yatarak kafa boşta olucak şekilde dambılı arkaya uzatıp gögüse çekme 3x30(pullover)
orta sıkışrıma yatarak dambılları yukarda birleştirirken çewirme 3x10
lat (enseye indirerek)3x10
lat (gögüse indirerek) 3x10
ndambılı geri çekme dirsekten 3x10
T bar 3x10
Salı
dinlenme
Çarşamba
Trapez 3x10
trapez damılla bana ne hareketi 3x10
omuz press 3x10
omuz açış 3x10
omuz açış aşağı eğilerek 3x10
arka omuz 3x10
ayakta pazu 3x10
oturarak diz dayalı dambılla 3x10

2 sene çok arkadaşım....hergün 10 ar çokopirens yerse 10 ayda yapar bu vücudu...
topic sahibi arkadaşım sende kusura bakma hayatının hiçbir anında resmini attığın adamın1/3 ü kadar bile olamayabilirsin...

10 Çoko. çok, 5 yesem? :D
Bizde başka fotograf buluruz idol olarak kabulleneceğimiz. Ondan kolay ne var.
Ama inş. olurum da buraya kapak niyetine koyarım fotoları bi kaç sene sonra :D
amacım aşağılamak değil siyah kuşak, hevesimi göstermek

Son düzenleme:

1.GÜN

GÖĞÜS

1-Yatarak üst göğüs
2-Dambıl Benç(üst)
3-Makina açış
4-Kelebek

PAZU

1-Sehpada pazu(z bar)
2-sağ sol dambıl pazu
3-tek kol oturarak pazu

DİNLENME

2.GÜN

OMUZ

1-Öne pres
2-dambılla enseye press
4-berbet upright

ARKA KOL

1-Göğüsten aşşağı itiş

DİNLENME

3.GÜN

KOLTUK ALTI

1-makinada karına çekiş
2-göğüse çekiş(dar)

ÖN ARKA BACAK

1-ön bacak
3-arka bacak
4-deglift

DİNLENME

KOLAY GELSİN...

estafurullah kardeşim burda herkez bi bildiği bişiyi söylesinki bi işe yarasın
nedemişer bilği paylaştıkça çoğalır. hemen hemen program aynı ama benimki birazdaha ağır paylaşim tabiki

Pazartesi
Gögüs press 3x10
Gögüs Açış 3x10
üst gögüs 3x10
üst gögüs açış 3x10
dambılla yatarak kafa boşta olucak şekilde dambılı arkaya uzatıp gögüse çekme 3x30(pullover)
T bar 3x10
Salı
dinlenme
Çarşamba
Trapez 3x10
trapez damılla bana ne hareketi 3x10
omuz press 3x10
omuz açış 3x10
omuz açış aşağı eğilerek 3x10
arka omuz 3x10
ayakta pazu 3x10
oturarak diz dayalı dambılla 3x10
anla press 3x10
avuç içleri yüze bakıcak şekilde anla press 3x10
pulldown arka kolu çalışacak şekilde 3x10
perşembe
dinlenme
cuma
Gögüs press 3x10
Gögüs Açış 3x10
üst gögüs 3x10
üst gögüs açış 3x10
T bar 3x10

sık çalışmak istediğin yada çalıştırmak istediğin kasa bağlı hangisini haftada 2 kez çalıştırmak istersen ondan başlayabilirsin yaniibench_O

Bir de zahmet olmazsa, aynı günde hangi bölgeler birlikte çalışılabilir onu yazarsanız çok memnun olacağım. Ona göre bir de ben yapmayı düşündüğüm programa karar verip burada paylaşayım.

Hacı sende çabuk kızıyosun, bak böyle yoğun çalışma hee. :D
Ok, Şimdi geldi programa karar vermeye . az bekleyin dumbelllls

şaka aga ne kızması :D latife yapıoz hadi bakalım wer kararını :D

optimumdan çak 5 tane girmeden gir benim programa 5 tane de cıkınca yatarkende 2 ohhhhh mis gibi dinlen ertesi güne 1 ayda patlama yap :D:badgrin:

Hacı sende çabuk kızıyosun, bak böyle yoğun çalışma hee. :D
Ok, Şimdi geldi programa karar vermeye . az bekleyin dumbelllls

şaka aga ne kızması :D latife yapıoz hadi bakalım wer kararını :D

optimumdan çak 5 tane girmeden gir benim programa 5 tane de cıkınca yatarkende 2 ohhhhh mis gibi dinlen ertesi güne 1 ayda patlama yap :D:badgrin:

tam olarak demek istediğim....şaka aga ne kızması ,Hacı sende çabuk kızıyosun...gibi..yani bilginiz olsun diye yanlış anlamayın sakın bilmişlik taslayan biri olarak sanamyın sakın beni...saygılar..;)

2 sene çok arkadaşım....hergün 10 ar çokopirens yerse 10 ayda yapar bu vücudu...
topic sahibi arkadaşım sende kusura bakma hayatının hiçbir anında resmini attığın adamın1/3 ü kadar bile olamayabilirsin...

o resimdeki adamın defin olmasının yanında pek bi abartı yanı yok. sende azim yoksa ben ne yapayım. çokopirens yemeye devam et sen. 2 senede yapılır o vücut. tabi tam yaparsan herşeyi

Back
Yukarı