10 günlük tatil süresi ağırlık imkanım yok ne yapmalıyım ?

Arkadaşlar 13 aydır fitness yapıyorum haftada 5 gün olmak üzere haftaya 10 günlük bir tatile çıkacağım döndüğümde afallamak istemiyorum ağırlık nasıl çalışcağımla ilgili bilgi verirmisiniz ? Şu hareket şu kadar set şu kadar tekrar şeklinde yanlış yere açtıysamda özür dilerim taşırsanız sevinirim

Dİnlen Kardeşim dinlen sıkma canını. Döndüğünde 2.5-5 kg artırırsan ağırlıklarını da şaşırma.

Direnç antrenmanı şansın yoksa (plaka,db, barbell vs.) en iyi seçenek kendi vücut ağırlığınla antrenman yapmaktır. Pull up, push up, crunch ve hatta yapabilirsen dips 10 gün için yeterli olacaktır.

10 gün 1 ay da ne olcak arkadaşlar yaparken kan ter içinde kaldığın vücudun öyle hemen gider değişir mi sanıyosun bu kadar korkma ya tek mesele beslenme kalori açığıda oluşturma fazlada alma fazla kalori aldığın günün diğer günü az al dengele tartı denilen alet de var cık kontrol et 3 günde hiç bir sıkıntı olmaz ha yinede boş durma hamlamamak için sınav mekik barfik dips yap bunları gerisini kafandan sil tatik havasına gir yoksa hayattan zevk alamazsın

D2403 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10 günlük bir mola ver kendine, hiç bir sıkıntı olmaz. Dinlenmek sana zarardan çok fayda sağlayacaktır. Dinlenmek isteyenler ve ne sıklık ve periyotla dinleneceğini bilmeyenler için şöyle bi yöntem var, her 3 ayda 1 defa 1 hafta, her 12 ayda 1 defa 1 ay mola verilebilir. Hiç bir sıkıntı olmaz dinlen tatil yap..

10 günlük bir mola ver kendine, hiç bir sıkıntı olmaz. Dinlenmek sana zarardan çok fayda sağlayacaktır. Dinlenmek isteyenler ve ne sıklık ve periyotla dinleneceğini bilmeyenler için şöyle bi yöntem var, her 3 ayda 1 defa 1 hafta, her 12 ayda 1 defa 1 ay mola verilebilir. Hiç bir sıkıntı olmaz dinlen tatil yap..
12 aydır yapıyorum hafta 2 off verip o zaman 10 gün benim gelişmeme yardımcı olacaktır doğru mu ?

Bir şey yapmana gerek yok. Tatilde tatil yapılır :)

Çok daha faydalı olacak.

Eyvallah hocam evet 13 aydır aksatmadab rutin yapıyorum
Furkan, gerçi şöyle bir şey de var, kuvvet antrenmanını komple bırakmak değil de, antrenman şiddetini düşürmek daha doğru olur bazı dönemlerde. Maksimalinin % sini ayarlayarak yapacaksın onu da...

Furkan, gerçi şöyle bir şey de var, kuvvet antrenmanını komple bırakmak değil de, antrenman şiddetini düşürmek daha doğru olur bazı dönemlerde. Maksimalinin % sini ayarlayarak yapacaksın onu da...
25 şınav 25 squat 10 barfiks 4 set şeklinde yapsam 2 günde bir off versem nasıl olur

25 şınav 25 squat 10 barfiks 4 set şeklinde yapsam 2 günde bir off versem nasıl olur[/QUOT
Programı uygulayabilirsin evet. Fakat demek istediğim, örneğin 2 hafta boyunca ağır yüklemeli 1 hafta boyunca hafif yüklemeli antrenman yapman. Yani sürekli kaldırabildiğin kadar ağır çalışmamak...

Back
Yukarı