10 gün içinde bel çevresinden maksimum incelme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan neverzz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

neverzz

Üye
Arkadaşım ile salonda iddaaya girdik aslında bu tarz şeyler motivasyon açısından da iyi de oluyor :D

Bu arada iddaanın bitmesine 10 gün kadar kaldı ve iddaa ise bu süre içinde bel çevresinden kimin daha fazla incelebilceği.

Bu süre içinde protein diyetine girdim ve haftanın 6 günü 1 saat kardiyodan sonra karın çalışıyorum daha başka önerisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim...

Karbonhidratları azalt. Saat 8 den sonra bir şey yememeye çalış
Kardiyo hiit olarak yapmak
Ağırlık çalışmasını ihmal etme

Karbonhidratları azalt. Saat 8 den sonra bir şey yememeye çalış
Kardiyo hiit olarak yapmak
Ağırlık çalışmasını ihmal etme

0 karbonhidrat alıyorum.günlük 300 gr tavuk göğsü tüketiyorum.150 idmandan önce 150gr da akşam üzeri.yanında yoğurtla

Akşam 8 den sonrada kahve (2 si 1 arada) veya meyve tüketiyorum.

Kardioyuda 30dk tempolu koşu hit ve 15dk uzay yürüyüşü , karın çalışıp ardından 15 dk bisiklet

yeterli mi yoksa yapabileceğim başka şeylerde var mı ?

Akşam 8den sonra karbonhidrat tüketmeniz çok gereksiz.
2si 1 aradayı falan niye içiyorsunuz ki şekerli şekerli. Meyve yiyeceksiniz spora gitmeden önce yiyin. 8 den sonra bir şey yemeyin

akşam 8den sonra meyve alman yanlış bence mümkün mertebede bişey yeme.tabi istersen biraz ceviz veya badem atıştırabilirsn bence

Akşam 8den sonra karbonhidrat tüketmeniz çok gereksiz.
2si 1 aradayı falan niye içiyorsunuz ki şekerli şekerli. Meyve yiyeceksiniz spora gitmeden önce yiyin. 8 den sonra bir şey yemeyin

Hocam yanlış anladınız sanırım sıfır karbonhidrat alıyorum günlük.ve 2si 1 arada kahve şekersiz oluyor.kahve ve krema sadece.8 den sonra meyve yesem bişi olur mu peki ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 08:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 08:10 ----------

akşam 8den sonra meyve alman yanlış bence mümkün mertebede bişey yeme.tabi istersen biraz ceviz veya badem atıştırabilirsn bence

Hocam gece 1-2 civarı yatan biri için 8 den sonra bişi yememek zor oluyo birazcık.meyveyle birAZ o açlığı bastırıyorum ama eğer benim için böylesi daha iyi olucaksa tabikide yemem

meyve yeme nescafe yi de sade ic tatlandiiricilar seker vazifesi gorup seni daha cabuk aciktiriyor

Mumkunse turk kahvesi ic

mevcut beslenme biçimini iyi araştırmamışsın gibi duruyor

1) zira karbonhidrat alımım sıfır diyorsun ama görüyoruz ki akşamları saat 8den sonra şekerli bir ürün (meyve) götürüyorsun; karbo-şeker bir arada, ki en yapılMAMAsı gereken şey. yatmadan 4 saat öncesinde karbo kesinlikle yasak.

2) kahveyi kremalı içiyorsun, ki zaten paket gıda (krema) tüketimi en yapılMAMAsı gereken bir yanlış. kahveyi ya sade iç ya da @heldic'in dediği gibi türk kahvesi şeklinde iç.

3) ayrıca kahve içme saatin (eğer arada bir keyif-ödüllendirme gibi bir amacın yoksa) çok yanlış. Akşamları diyet amaçlı kahve içmek seni uykundan eder, ki geceleri yağ yakıcı 'leptin' hormonunu salgılayabilmen için kaliteli uyku çok önemli.

Ustalar daha iyi bilir ama benim bildiğim kadarıyla karın çalışman beli inceltmene yardımcı olmaz, aksine yağ tabakının altına kas ekleyerek çok az da olsa kalınlaşmaya sebep olur.

Bu konuda net bilgisi olan biri varsa, beni de bilgilendirirse sevinirim.

daha az ogun yapanlarin yag yakimi daha fazla oluyor metobolizma hizi dusmesinin aksine hizlaniyor

Cok ogun yapin denmesindeki sebeb karbonhidrat agirlikli beslenme sonucu kan sekeri dalgalanmasinin onune gecmek karbonhidrartlari azalttikca kan sekerimiz dalgalanmaz ve acikmayiz

mevcut beslenme biçimini iyi araştırmamışsın gibi duruyor

1) zira karbonhidrat alımım sıfır diyorsun ama görüyoruz ki akşamları saat 8den sonra şekerli bir ürün (meyve) götürüyorsun; karbo-şeker bir arada, ki en yapılMAMAsı gereken şey. yatmadan 4 saat öncesinde karbo kesinlikle yasak.

2) kahveyi kremalı içiyorsun, ki zaten paket gıda (krema) tüketimi en yapılMAMAsı gereken bir yanlış. kahveyi ya sade iç ya da @heldic'in dediği gibi türk kahvesi şeklinde iç.

3) ayrıca kahve içme saatin (eğer arada bir keyif-ödüllendirme gibi bir amacın yoksa) çok yanlış. Akşamları diyet amaçlı kahve içmek seni uykundan eder, ki geceleri yağ yakıcı 'leptin' hormonunu salgılayabilmen için kaliteli uyku çok önemli.

Bilgileriniz için çok teşekkür ederim,bundan sonra 8 den sonra bişi kesinlikle tüketmiyeceğim.

@heldic in dediği cok dogru çok öğün kütle kazanmak isteyenler için ideal. Sen yağ yakmak istiyosan 3 öğün yemen yeterli.

sabah 1 yumurta yiyip,animal cuts yiyip eve geliyorum evde bir ton balığı 160 gr yağını süzüyorum ,akşamda 150 gr tavuk göğsü tüketiyorum.

Gerçi bugünlük idmandan sonra 160 gr ton balığı ve 150 gr tavuk göğsünü birlikte yedim bi kaçamak yapıyım dedim D:

2 ogun yada dayanilabiliyorsa tek ogun daha etkili

Tek öğün derken hocam,sadece idmandan sonra mı

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:02 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:43 ----------

Şunu söylemek istiyorum bazı arkadaşlar karbonhidratıda ihmal etme demişler.saygı duyuyorum fakat bu süre içinde kas kaybı olucak tabiki fakat önemli değil,sadece bel bölgemin incelmesini istiyorum

heldic

biz yada ben diyim daha dogru olur,şöyle duyduk hep
eger az öğün yiyerek rejim yaparsak vücut ölüyorum korkusuyla bütün yağ yakımını durdurumuş kendini sağlama almak için,bir kaynagım yok şuan ama hani derler ya halk arasında bilinen şeyler diye,benimki de öyle :)

Back
Yukarı