10+Barfings Zamanı

Arkadaşlar evimde sopam var barfings cekiyorum enseye cekiş en fazla 10 yapıyorum 11 e de zar zor çıkıyorum 15 + yapmak için ne yapmam lazm fitnese gidiyorum kanat çalışıyorum fiziksel özellikler ise boy 1 76 kilo 68 güzel bi vucudum var omuz 118 göğüs 105 kol 36 cm nasıl artırabilriö barfins sayısını zamanla cevabı vermeyin yaklaşık 10 aydır düzenli cekiyorum hep 10 11 tane oluyo

Arkadaşlar evimde sopam var barfings cekiyorum enseye cekiş en fazla 10 yapıyorum 11 e de zar zor çıkıyorum 15 + yapmak için ne yapmam lazm fitnese gidiyorum kanat çalışıyorum fiziksel özellikler ise boy 1 76 kilo 68 güzel bi vucudum var omuz 118 göğüs 105 kol 36 cm nasıl artırabilriö barfins sayısını zamanla cevabı vermeyin yaklaşık 10 aydır düzenli cekiyorum hep 10 11 tane oluyo

10 Aydır düzenli yaptığın hareketini hala öğrenemedin mi? Barfings nedir ya? Kusura bakma ben senin spor yaptığına inanmıyorum.

Sorunun cevabına gelince,demekki kasların gelişmiyor,bacak çalış ve beslenmene dikkat et.

İngilizcede -ing takısı fiillere gelir.

Kardeş barfings yaptığın için 10 tekrardan fazla yapamıyosundur bence barfiks yap 15-20 tekrarı rahat yaparsın. hadi kolay gelsin.

2 yöntem var ilk haftada 3-4 gün 10-8-8-tükenene kadar setle ,ikinci hafta 12-10-10-tükenene kadar 4 set, 3.hafta 14-12-12-tükenen kadar diye böyle devam edeceksin 3-4 ay sonra 20 ye çıktığında kendin bile şaşıracaksın, diğer yöntem ise
aralıklı olarak 100 barfixe tamamlıyıorsun. mesela çıktın 10 yaptın ,indin 5-10 sn dinlendin devam et ,bu şekilde 100 e kadar tamamla , zamanla artıyor zaten. ben bu yöntemlerle 25 e kadar çıktım. sana başarılar

Back
Yukarı