10 aylık evde çalışma (homemade)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
polemik yaratmak istemiyorum ama kendinizin yaptığınız şeyleri yani yalan söylemek gibi başkalarında da aramyın..

çalışılmadan cekilmiş bir resim..

Sadece ölçüde yanılma olabilir demek istedim ayrıca 38 cm dedim 30 cm demedim define 38 cm kol da gördük 43 gibi duran bu şekil 43 duran da Size yalan söylüyorsunuz gibi bir şey söylemedim siz herhalde bu laflara fazla maruz kalıyorsunuz ki böyle bir mekanizma oluşturmuşsunuz kendinize neyse başarılı bir çalışma olmuş başarılarınızın devamı dileğiyle ..

Sen galiba salonda ,evde elinde mezurayla geziyosun şuram kaç cm oldu buram kaç cm felan diye? Marcın söylemek istediği şey açık aynanın karşısına geçersin neren eksikse orayı tamamlarsın estetik görüntüde budur.Unutmaki her genetikte aynı cm kol,aynı görüntüyü göstermez.

abartmaya gerek yok , 2-3 ayda bir uyguladığın proğramın sonuç verdiğini anlamanın tek yolu ölçü almaktır. göz aşinalığı denilen kavramı hatırlatayım sana cm le ilerleyen gelişimi farketmek kolay olmasa gerek. genetik ve estetikte bir yere kadar. 30 cm lik kolda bunlardan bahsetmeyelim.

abartmaya gerek yok , 2-3 ayda bir uyguladığın proğramın sonuç verdiğini anlamanın tek yolu ölçü almaktır. göz aşinalığı denilen kavramı hatırlatayım sana cm le ilerleyen gelişimi farketmek kolay olmasa gerek. genetik ve estetikte bir yere kadar. 30 cm lik kolda bunlardan bahsetmeyelim.

Valla hocam şahsen ben aynanın karşısında da cm lik farkları anlayabiliyorum.Birde sürekli 30 cmlik kol derken kimi kastediyosunuz ?

arkadaşlar ne kadar takmışsınız kola. çok güzel bir değişim ve gelişimin olmuş bence. Hedefini belirle ve ona göre ilerle bence. Yani eğer bu fiziğini korumak istiyorsan günlük yaşamından çok fazla vakit çalmadan, hafif antremanlarla koruyabilirsin. Ben daha fazlasını istiyorum diyorsan ya evine biraz daha ağırlık al yada bir salona başla. Bir iki sene sonra çok daha güzel bir vücudun olacaktır. Tekrar tebrikler.

abi adam taş gibi vucut yapmış yok kol o kadar yok boyle yok şöyle biraz saygı, adam yapmış, tebrikler çok iyi gelişim

Evde çalışmaya göre çok iyi bir gelişim Tebrik Ederim. Cm konusunada gelirsek fotografta küçük gözükebilir önemli olan cm değil göze hoş görünmesidir.

çok güzel bir vücut tebrikler bu arada saç da ektirmişsin yakışmış. peki karın programını tam olarak yazabilir misin hangi hareketler var kaç tekrar kaç set şeklinde yazarsan çok minnettar olurum.

inş. istediğini alırsın
kollara gelince boy uzun olunca birde kemikli bir yapın varsa kol ölçün kafadan abartılı rakamlara ulaşabilir
önemli olan ölçüden çok nasıl göründüğüdür

ben amatörce yaptım :) ilk başta 8 dk karın kası programı var youtube onla başlamıştım. haftada 3-4 gün toplamda 450-500 tekrar yapıyordum 3-4 ay yaptım çok istediğim gibi olmadı. daha sonra çok tekrar sıkılaştırır, ağırlıkla yaparak haçimlendiğini öğrendim :D

evde kendi ölçülerimde

Side twists

bu videodaki hareketleri

https://www.youtube.com/watch?v=tEp2oE1LIlw

ve sonun da dumbbell side bend

haftada iki gün yaptım.

çok özel değil ama disiplinli yaptım o kadara32

hocam bişey sorucam ben abripper x yapıyorum bi bakarmısınız acaba o programdan ben çok iyi sonuç alıyorum bi yerden sonra gelişim dururmu ? gerçi yağ oranı daha önemli ne kadar kas çalışırsan çalış üstte göbek varsa gözükmez

hocam bişey sorucam ben abripper x yapıyorum bi bakarmısınız acaba o programdan ben çok iyi sonuç alıyorum bi yerden sonra gelişim dururmu ? gerçi yağ oranı daha önemli ne kadar kas çalışırsan çalış üstte göbek varsa gözükmez

çok tekrarlı programın sıkılaştırdığını biliyorum.

hacimlenmesini yani sixpacklerin görünmesini istiyorsan karın hareketlerini ağırlıkla yapman gerek..

cidden çok iyi gelişim tebrik ederim , 2.fotoğrafta göğüs hacimsiz dursa da 3.fotoğrafta iyi duruyor ne kadar süre fark var acaba ikisi arasında ? Ben 3 ay zayıflama odaklı çalıştım sizin ilk haliniz gibi oldum daha sonra 3 ay kas kazanma olarak çalıştım az biraz bişiler kazandım şimdi de aynen kas odaklı devam ediyorum başlamadan önce kaç kiloydunuz ? kalori demişsiniz almanız gereken kalorinin üzerinde mi beslendiniz kaç kalori fazlasını aldınız ? tekrar tebrikler

benim için kolun 43 cm 41 cm olmasının hiçbir önemi yok.estetik dursun kafi.ama 25 kg dambılla ben 43 cm kol yaptım dersen şayet bu yalansa benim gücüme gider.ne gereği var sallamanın.gayet fit duruyosun işte.

Tebrik ederim. yağ oranını düşürerek güzel bir vücut çıkmış ortaya ..

Bu kol 42 cm bi örnek sadece

t1k2v.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı