10 aylık evde çalışma (homemade)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bundan 10 ay kadar önce sadece karın kası yapmak için başladım :)
elimde bulunan 2 şey, 7,5kg x 2 =15 kg iki adet dambıl ve barfiks.

çalışmaya başladığım ilk zamanlar.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum...ve-goruse-ihtiyacim-var-62785.html#post625388

4. - 5. aydan sonra 2,5kg x 2 = 5 kg daha ağırlık aldım.

elimde artık 12,5 kg x 2 = 25 kg dambıl oldu.

bazı concon arkadaşlar bunun evde omayacağını söyledi :

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/625339-mesaj2.htm

her hangi bir supplement kullanmadım. sadece günlük kalori miktarımı hesaplayıp ona göre kalorimi artırdım. şeker,kola ve abur cubur yemedim. doymuş yağ yemedim ve beyaz ekmek yemedim. bütün yaptığım bu.

yok şu saatte bunu yeme, bunu ye gibi şeyleri takmadım. gece karnım açıktığında bile ton balığı, tavuk yada yoğrtla beraber yulaflı bisküvi yedim. aç yatmaktansa tok yatmayı tercih ettim.

spordan 1-2 ssat önce makarna yada pilav tükettim. spordan hemen sonra 1 adet muz, 1 saat sonra güzel bir yemek yedim.

yani demeye çalışcağım şey önce yapmaya başla sonra herşey yoluna buluyor zaten. ama yapmaya başla :)

şuan
boy :1,88
kilo :82 kg
kol :43 cm

bütün olay : disiplin, inanmak inanmak ve inanmak..

Eklentiler

• Ekran Alıntısı38.JPG
    Ekran Alıntısı38.JPG
    26,4 KB · Görüntüleme: 1.181
  • Ekran Alıntısı12.JPG
    Ekran Alıntısı12.JPG
    64,4 KB · Görüntüleme: 1.207
  • Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    31,3 KB · Görüntüleme: 1.202
  • IMG_5737.jpg
    IMG_5737.jpg
    110,1 KB · Görüntüleme: 1.347
sanırım evde bundan daha iyisi yapılamazdı telaslıpenguen , iki resim arasındaki fark bariz ortada. Çalışmaların çok iyi sonuç vermiş .
Şunuda belirtmek isterim , o kola 43 dersen bende conconlaşırım baştan söyleyim .
saygılar.

iyide o concon arkadaş evde olamıycak diye bişey dememişki Düzgün bir karna sahip olursam salona giderim demişssin cok tuhaf geldi bana :) güzel bir karna sahip olmak icin salona gitmelisin demiş.Yani senin söylediğin tuhaf haklı düzgün bir karna sahip olunca salona gitme mantığı Vücuda gelince güzel gelişme tebrikler

Gelişim gayet güzel.Tebrik ederim.Emeğinizin karşılığını almışsınız.Ancak flyod'un da dediği gibi 43 cm bir kol yok ortada.Büyük ihtimalle ölçüyü yanlış aldınız.Tekrar ölçüm yapmanızı tavsiye ederim.İyi günler.

sanırım evde bundan daha iyisi yapılamazdı telaslıpenguen , iki resim arasındaki fark bariz ortada. Çalışmaların çok iyi sonuç vermiş .
Şunuda belirtmek isterim , o kola 43 dersen bende conconlaşırım baştan söyleyim .
saygılar.

bu daha fikir verici olabilir sanırım..

Eklentiler

• IMG_5791.jpg
    IMG_5791.jpg
    74,9 KB · Görüntüleme: 741
Bu cm olayına takılanlarıda hiç anlamıyorum.Marc Fitt 'in sayfasında birisi kolun kaç cm diye sorduğunda MArc,benim için önemli olan ölçü değil kolun nasıl gözüktüğüdür,estetiğidir diyor ki bunu diyen adam hayatını bu işe adamış cm derdi yapmıyor siz bari yapmayın :)

Güzel gelişim olmuş, emeğinin karşılığını almışsın tebrikler.

Ama şuna takıldım; eski konunda salona gitmeni tavsiye eden arkadaş niye 'concon' oldu onu anlayamadım.

Güzel gelişim olmuş, emeğinin karşılığını almışsın tebrikler.

Ama şuna takıldım; eski konunda salona gitmeni tavsiye eden arkadaş niye 'concon' oldu onu anlayamadım.

o sadece bir ironi :)
şimdi bu formu tıpkı ilk başta benim olduğum gibi çok acemi ve başlamak isteyen insanlar var.

bu insana ilk başta onu yeme bunu yeme spor salonuna git amman saati saatine ye gibi şeyler çok okudum bu formda.

o kişi "güzel bir karna sahip olmak icin salona gitmelisin." diyor. bu işin kısmen evde de olabileceğini anlatmaya çalıştım.

yeni başlamak isteyen biri ona inanıp spor salonuna gidiyor 2-3 ay geciyor hiç bir değişim olmuyor sonra suplement kullnamaya başlıyor 5-6 ay sonra bırakıyor. benim demem o ki ; önce niyet. bir yerden başlamak gerek devamı zaten kendiliğinden oluşur. örnek ben bir tık yukarı çıkmak istiyorsam artık spor salonuna gitmem gerek.

bu işi yapmak isteyenleri hefeslendirmek gerek. onu yap bunu yap diyerek değil evde kendi imkanlarınla da bir şeyler olabileceğini göstermek.

herkez spor salouna gidemz, herkez suplement kullanamaz (maddi olarak) herkez onu ye bunu ye inanıp bütçesini aşabilir. bunu ypamayan insanlar olabilir :(

bir yerden başlanmalı ve bir şeyler yapmak istemeli insan ondan sonra zaten herşey kendiliğinden gelişir..

umarım anlatabilmişimdir.. ??

Bu cm olayına takılanlarıda hiç anlamıyorum.Marc Fitt 'in sayfasında birisi kolun kaç cm diye sorduğunda MArc,benim için önemli olan ölçü değil kolun nasıl gözüktüğüdür,estetiğidir diyor ki bunu diyen adam hayatını bu işe adamış cm derdi yapmıyor siz bari yapmayın :)

tabiya marc dediğimiz zat çalışırken hiç ölçüyü kafasına takmamıştır. biz elimize mezura alırken marc efendi o işi aynayla hallediyormuş. 30 cm estetik bir biceps hayal ediyor ve tebessüm ediyorum sana.

kassız halin dedeme benziyor :P :D

şaka bi yana gerçekten çok güzel bir vücut. hemde evde yapmışsın. tebrikler bu azimle daha çok yaparsın. helede salona gitsen...

Güzel g gelişim tebikler.Nasıl bi program uyguladınız bahsedebilrmisiniz biraz karın ws.

ben amatörce yaptım :) ilk başta 8 dk karın kası programı var youtube onla başlamıştım. haftada 3-4 gün toplamda 450-500 tekrar yapıyordum 3-4 ay yaptım çok istediğim gibi olmadı. daha sonra çok tekrar sıkılaştırır, ağırlıkla yaparak haçimlendiğini öğrendim :D

evde kendi ölçülerimde

Side twists

bu videodaki hareketleri

https://www.youtube.com/watch?v=tEp2oE1LIlw

ve sonun da dumbbell side bend

haftada iki gün yaptım.

çok özel değil ama disiplinli yaptım o kadara32

tabiya marc dediğimiz zat çalışırken hiç ölçüyü kafasına takmamıştır. biz elimize mezura alırken marc efendi o işi aynayla hallediyormuş. 30 cm estetik bir biceps hayal ediyor ve tebessüm ediyorum sana.

Sen galiba salonda ,evde elinde mezurayla geziyosun şuram kaç cm oldu buram kaç cm felan diye? Marcın söylemek istediği şey açık aynanın karşısına geçersin neren eksikse orayı tamamlarsın estetik görüntüde budur.Unutmaki her genetikte aynı cm kol,aynı görüntüyü göstermez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı