10 aylık değişimim. Kür öncesi halim. Sonrasını da 2 ay sonra ekleyeceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Zirzopp

Üye
Selamlar;

10 aydır sporun içindeyim. Danışmanlık yapıyorum çok fazla seyahat halindeyim son 3 haftayı saymazsak Ocak Mayıs arası düzensiz bir dönem geçirdim spor adına. Sporumu yaptım ama bulduğum anlarda. Başlangıçta Kol 31 Şu an 36. Kol harici başlangıç ölçüsü almamıştım. Önümüzdeki Hafta güzel bir küre gireceğim kısmetse temmuz başı bitecek şekilde. Değişimi yine buradan paylaşacağım. Bu arada Karın çalışmadım bu 10 ay içinde. Ama kür esnasında Karına da yoğunlaşacağım. İlk resim Başlangıç. 2 . resim 5 aylık son resim 3 hafta öncesi[DOUBLEPOST=1399758792][/DOUBLEPOST]Bu resimde sadece kol ve omuzlar belli olsa da en güncel hali.

Başlangıç Kilosu :72
Şu anki Kilo :71,5

Önce Cardiyo ile 67 kiloya düştüm Sonra tekrar aldım. İlk resimde belli olmasada hafif göbeğim vardı. Göbeği eritmek için Kardiyo yaptım ilk 2 ay

Eklentiler

• 03.111.jpg
    03.111.jpg
    20,5 KB · Görüntüleme: 740
  • body last.jpg
    body last.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 719
  • fotoraf.PNG
    fotoraf.PNG
    311,3 KB · Görüntüleme: 733
  • fotorafx.JPG
    fotorafx.JPG
    52 KB · Görüntüleme: 690
Son düzenleme:
Tabiki seçim sizin fakat resimlerde görülen vücuda istediğiniz kürü uygulayın pek tatmin edici sonuçlar gelmiyecekdir

Bakalım artık arkadaşlar. Güç olarak iyi durumda olduğumu düşünüyorum. Gelişimim durdu kür yapmak istiyorum demiyorum tabi ki ama süreci hızlandırmak istiyorum. Hepiniz biliyorsunuz ki doğal olarak bu iş öyle 1 yılda olmaz. Deneyip göreceğim artık. Arnold olacağım diye bir beklentim yok. Ama ilk Halim'de omuz başı diye bir şey yokken bile ben iş hayatında haftada 4-5 gün seyahattayken geldiğim noktadan memnunum. Sonuçta bu iş kişisel tatmin

Bakalım artık arkadaşlar. Güç olarak iyi durumda olduğumu düşünüyorum. Gelişimim durdu kür yapmak istiyorum demiyorum tabi ki ama süreci hızlandırmak istiyorum. Hepiniz biliyorsunuz ki doğal olarak bu iş öyle 1 yılda olmaz. Deneyip göreceğim artık. Arnold olacağım diye bir beklentim yok. Ama ilk Halim'de omuz başı diye bir şey yokken bile ben iş hayatında haftada 4-5 gün seyahattayken geldiğim noktadan memnunum. Sonuçta bu iş kişisel tatmin

orası öyle tabiki ama bu sporda zaten tatmin olmaz yani dikkat et hayırlısı demekten baska bişi düşmez bize

Sabirsizsin Zirzopp, yapacagin kurlerin neresinden bakarsan kalbe zararli, lutfen yapma daha, az dogal calis, bu sporda da zirve yok, hep birisiyle kendini kiyasliyorsun ve daha da gelismek istiyorsun, en buyuk rakibin kendin olsun, sen yarin bugunku halinden iyiysen dogru yoldasin, ki oyle de olacaktir, sabirla devam et, dogal yollarla.

Duzenli spor beslenme oturtmadiktan sonra kür ustune kur yapsanda bi ise yaramaz. Kendi kendine zarar vermekten baska.

GT-I9190 cihazımdan gönderildi

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı