Çok sağolun hocam inan bu şekilde yorumlar beni daha kararlı kılıyor . Beslenme programımı yazıp atacağım hemen . Umarım kalır ve bir çok arkadaş değişimimi görerek azimlenir. Sağlıklı günler hocam güzel yorumunuz ve tam yerinde olan sözünüz için teşekkürler .
Tebrikler dostum, azmin ve özellikle kararlılığın için kutlarım seni, açıkcası birçok ektomorf arkadaşımız bu forum içerisinde senden nacizane tavsiyem, bu konu altında beslenme programını yazman olacaktır, sonuçta bu başlık yıllarca kalacak ve birçok arkadaşa ilham olacaktır, tekrardan tebrikler başarılar
- "Başlamak için mükemmel olmak zorunda degilsin, lakin mükemmel olmak için başlamak zorundasın."
[DOUBLEPOST=1461198723][/DOUBLEPOST]Beslenme Programım ise şu şekilde arkadaşlar yazmadan önce şunu diyeyim okul okuyorum ve derslerin sabah olduğu günler var ona göre beslenme programımı hazırladım . Kaç kalori olduğunu bilmiyorum ama baya iyi işe yarıyor emin olun . Kaç kalori olduğunu bilen arkadaşlar yardım ederse de sevinirim
08:00 Kahvaltı 1 Yumurta Yarım somun ekmek arası 4 dilim peynir yarım domates 1 salatalık yanında elma suyu yoksa farklı bir meyve suyu ( kayısı değil ) kahvaltı sonrası 1 kase eti lifalif 250 ml süt ile .
Öğle yemeği 13:00 Okulda ders erken biter ise evde yiyorum ve şu şekilde : Kızarmış tavuk ( yarısını bitiriyorum ) 1 somun ekmek , 1 domates ,5-6 tane zeytin , 1 salatalık .
Ara öğün : kaju, fıstık , fındık ve badem her biri 6-7 tane.
Antrenman öncesi jelibon .
Antrenman sonrası 21:00 300 gr tavuk sote ( tavuk göğsü , domates , biber, soğan ) ve pirinç pilavı . ve ya 300 gr et sote ( kıyma et ) pirinç pilavı . Pilav bazen bulgur olabiliyor. Yiyebildiğim kadar yiyorum.
Şimdi ise okul olmadığı vakit beslenme şeklim
11:00 Kahvaltı 2 Haşlanmış Tam yumurta . 1 somun ekmek 50 gr ton balığı , 15-16 adet patates kızartması , 3-4 dilim sucuklu-kaşarlı yumurta , 5-6 zeytin , 1 salatalık ,1 domates . Yemek ardından hemen 3-4 kaşık nutella ve 3-4 kaşık fıstık ezmesi
15:00 öğle yemeği Dün akşamdan kalan tavuk sote ve ya et sote ve pilav . yanında yarım ekmek. yemek sonrası eti lifalif
Ara öğün : Çerez , 20 civarı çekirdek , 5 er tane kaju, fıstık, fındık, badem . Mısır gevreği çikolatalı 1 kase 250 ml süt ile
21:00 Antrenman sonrası akşam yemeği : Yine aynı şekilde 300 gr tavuk sote ( tavuk göğsü , domates , biber, soğan ) ve pirinç pilavı . ve ya 300 gr et sote ( kıyma et ) pirinç pilavı . Pilav bazen bulgur olabiliyor. Yiyebildiğim kadar yiyorum.
Beslenme düzenim bu şekilde 54 kilodan 69 kiloya ulaştım karın bölgesi de hiç kilo almadı ve çalışarak baklavaları çıkarttım. Yeter ki inanın arkadaşlar . İlk gittiğim zamanlar dalga geçip sen kim vücut yapmak kim tarzı laflar ediyorlardı. şimdi ise benimle beraber gelip 1 ay çalışıp sporu bırakıyorlar. Yeter ki aynadaki görüntü düşmanınız olsun arkadaşlar. !!