1 yil fitness yapsam biraksam sonermi vücut

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Altai
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Altai

Üye
Merhaba ben 17 yasindayim daha onceleri fitness gidip birakmisliğim oldu 1 2 calisip birakiyordum 1 kere protein tozuda almistim vücut guzellesmisti simdi size sorum ben 1 2yil fitness gitmek istiyorum duzenli bi biçimde ama biraktiğimda vücudum eski haline donermi veya nolur

Beslenmeni duzenli sekilde tutarsan oyle eskiye donmek mumkun degil ama sporu birakinca bir miktar kayip olacagi bir gercek.

2 yıl duzenli sekilde sporunu yap vucut guzellessin diye protein tozunuda al hatta yaninda bcaa creatine de al.Ölene kadar ayni vucudu korursun :)

Tabii ki söner.

Kas inşa ettikten sonra bırakınca öyle kalsaydı herkes hayatının mutlaka bir döneminde Fitness yapardı, sonra sonsuza dek kaslı yaşardı. :D

hayır kesinlikle sönme diye bir şey olmaz
kas kaybı çok zor gerçekleşebilecek bir durumdur senin aylarca kardiyo yapıp uzun süreli açlıklar yaşaman lazım kas kaybı gerçekleşebilmesi için
ben bundan 10 yıl önce 19 yaşımdayken 5 kg dambılla kol çalışıyordum tabi kısa süreli çalıştım bıraktım bir daha spor yapmadım , 2014 ekimden beri aralıksız olarak devam ediyorum
2006 yılında çalıştığımda kolumda hiç pazu yokken çok ufak bir pazu olmuştu çalıştıktan sonra o zamandan bu yana hiç spor yapmadım buna rağmen o pazu kaybolmadı

Back
Yukarı