1 yıllık doğal çalışma proteinsiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1yıllık çalışmam arkadaşlar nasıl olmuş sizce iyimi?
3378_3623009220225_545318449_n.jpg
10938920_10153097137467280_1030815454_o.jpg
10936707_10153097140462280_312877557_o (1).jpg
10938958_10153097141847280_500771003_o.jpg

Proteinsiz derken protein tozunu kastetmiş galiba. Sanki protein tozu hileymiş gibi bir düşüncesi var galiba arkadaşın.

hiç bir ek besin kullanmadım[DOUBLEPOST=1422304906][/DOUBLEPOST]Sn. Moderatörler lütfen bu konuyu siliniz. (Konu bana aittir.)

Son düzenleme:
ek besinler veya takviyeler yada supplementler hangisini kullanırsanız, steroidin bir türevidir, helal olsun kimyasalsız , başarılısın şampiyon!

ek besinler veya takviyeler yada supplementler hangisini kullanırsanız, steroidin bir türevidir, helal olsun kimyasalsız , başarılısın şampiyon!
Nası bir zihniyet bu arkadaş tamam ek besin kullanmadan beslenmek güzel bişi sadece beslenerek bişiler yapabilene helal olsun ama ek besinler steroid türevidir demek hem ben hiç bir halt bilmiyorum demek hemde burda bukadar adama pok atmak oluyor kb

Komik! Steroidde hormonlarla oynuyosun. Protein tozunda ise sadece normal besinlerden alamadığın proteini takvıye olarak alıyorsun bu kadar basit yaa. Protein tozu muhteşem bir şey değil, kötü bir şey de değil arkadaşım. Anlayın şunu artık. Protein işte yaa.

Şaka mı yapıyorsunuz, protein tozu ve steroidlerin hiçbir alakası yok.... Tamamen yanlış bir bilgi bu. Umarım aklını birazcık kullananlar itimat etmez bu lafa.

Şaka mı yapıyorsunuz, protein tozu ve steroidlerin hiçbir alakası yok.... Tamamen yanlış bir bilgi bu. Umarım aklını birazcık kullananlar itimat etmez bu lafa.
Kaynak: Bodybuilding sporunun Belgeseli olan Generation İron filminde , bu bilgiyi paylaşan Jim Stoppani adındaki kimya, fizik, biyoloji ve vücutgeliştirme alanında Uzman dr Prof. kişidir.Azcık akıl sahibi olan insan labaratuvar üretimlerinin hile sayıldığını kestirebilir, Neymiş etin sütün peynirin altı suyunu mikronize etmişlerde 4 bardak 3 tabak yemekte bulununan değerler 3 kapsülde bulunuyorda... sonra '' Biz doğalız '' buna uygun hareket varda burada olmaz.... :)) anası toz kapsül babası steroid , steroid 1 parça işlevini görüyor , aksini iddaa edenler kendini avutur ve başkalarını kandırır..

Forever Natural Sport
İletişim ; https://www.facebook.com/Bforfitness

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı