• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

1 yıllık çok kötü bi çalışma.Ve kötü bi vucut

aslında 1 yıl denmez 2 ay bi ara vermem oldu.O 2 ay içinde 20 (70-90) (90-70) kilo aldım verdim.Tekrar başlayalı 3 ay oldu :D pc kamerasından çektim ondan biraz zor oldu telefon yanımda olmadığı için.Ocakta 17 yaşına girecem ve vucudumu çok kötü görüyorum.

g93mn.jpg

g93n2.jpg

g93nj.jpg

neler önerirsiniz herşeyim eksik olarak görüyorum.Fotoraflar soğukken çekilmiştir sıcakken telefonla çekerim salonda :D

Son düzenleme:
Kollar omuz ve göğüs hacimli duruyor ama yağ oranın bana yüksek geldi antreman programına kardiyo ekleyebilirsin karbonhidratı düşürüp. Süper set ,drop set, triset bunlar yorucu antreman şekilleridir yağ yakımına yardımcı olucaktır. Bu arada boyunu ve ölçülerinide yazar mısın ?

Başarılar..

Kollar gayet iyi durumda.
Omuzlar zayıf biraz
Göğüsde define olursan iyi olur gibi.
Kardiyoyu aksatma ve güzel bir beslenme programı ayarla kendine.

Kollar omuz ve göğüs hacimli duruyor ama yağ oranın bana yüksek geldi antreman programına kardiyo ekleyebilirsin karbonhidratı düşürüp. Süper set ,drop set, triset bunlar yorucu antreman şekilleridir yağ yakımına yardımcı olucaktır. Bu arada boyunu ve ölçülerinide yazar mısın ?

Başarılar..

boyum 1.75 kilom 70 yeni ölçümleri almadım yarın alınca ekleyeceğim bugün gidemedim salona :) doğru söylüyorsunuz kardio yu çok aksatıyorum.Protein kullanınca kardio yapamıyorum çok dokunuyor çalışmadan sonra girsem kardioya bi zararı olurmu acaba ?

boyum 1.75 kilom 70 yeni ölçümleri almadım yarın alınca ekleyeceğim bugün gidemedim salona :) doğru söylüyorsunuz kardio yu çok aksatıyorum.Protein kullanınca kardio yapamıyorum çok dokunuyor çalışmadan sonra girsem kardioya bi zararı olurmu acaba ?

Bu tartışmalı bir konu ben antreman sonrası yapılması taraftarıyım

Ama bunun kas kaybına neden olucağı ağırlık antremanı ve kardiyo egzersizlerini ayrı günlerde yapmanın doğru olucağnı düşünenlerde var o yüzden yorum yapmıycam :)

Bu tartışmalı bir konu ben antreman sonrası yapılması taraftarıyım

Ama bunun kas kaybına neden olucağı ağırlık antremanı ve kardiyo egzersizlerini ayrı günlerde yapmanın doğru olucağnı düşünenlerde var o yüzden yorum yapmıycam :)

Bende idman sonrası yapıyorum cardio , fakat ben şuan kürdeyim.

Zannedersem siz de spor salonlarında gördüğüm erkeklerin çoğu gibi ağırlıklı olarak biceps ve triceps çalışıyorsunuz.

Sadece karın değil, göğüs kısmı da zayıf geldi bana.
Biraz fazla bench press fena olmaz bench_O

Diyet de tabi.

çok eski bi konu ama moderatörlerden ricam bu konuyu silebilirmi? şuanki işlerimden dolayı googleye adımı yazınca bu fotoğrafın çıkması biraz sakıncalı oluyor :)

o zaman ben de konuyu yükselteyim, madem kötü görüyorsun vücudunu o zaman iyi forma sokup öyle foto çekin birde hakkaten kötü yahu Allah yaratmış ama ne şekle girmişin öyle :D bicepsin yumurta kıvamında

Diyet çok önemli aynı sorunu ben de yaşamıştım tabi diyetten kastım az yemek değil yediğin şeyleri gözden geçir

Back
Yukarı