Stanley342
Üye
Merhaba. Vücut geliştirme yapmaya başlayalı neredeyse tam 1 yıl olacak. 63 kiloyla spora başladım şuanda 70 kiloyum. Bu zamana kadar hep karbonhidrat tozları kullandım kilo almak için. Vücudumda geçen sene ile bu sene arasında hatrı sayılır bir fark olduğunu söylemem gerek. Şuana kadar hiç protein tozu kullanmadım bu yüzden sizden yardım istiyorum. Önümüzdeki 3-4 ay çok sıkı çalışmayı düşünüyorum ve takviyeye ihtiyacım var. Bu süreçte beni ateşleyecek en uygun protein tozu hangisidir? Karbonhidrat değerinin yüksek olması çok umrumda değil çünkü hedefim 75 kilo civarı olmak. Yağ problemim yok. Buna uygun bir supplement önerirseniz çok iyi olur.
Artı olarak birkaç ay önce kreatin almıştım ama kullanmadım şuana kadar hiç. Ice Tea, Cola gibi ürünler tüketmiyorum, bu kreatini hangi içeceklerle karıştırmalıyım? Misal ayran gibi ürünler olur mu?
Artı olarak birkaç ay önce kreatin almıştım ama kullanmadım şuana kadar hiç. Ice Tea, Cola gibi ürünler tüketmiyorum, bu kreatini hangi içeceklerle karıştırmalıyım? Misal ayran gibi ürünler olur mu?