1. ve 2. aydaki ölçülerim sizce nasıl :)

Selamün aleyküm
Yaşım 18e yeni girdim boyun 1.82 spora başlayalı 2ay oldu 2.aydayım tabi daha öncede 5 ay kadar yapmıştım ama yaklaşık 1 sene gitmedim
1.Aydaki ölçülerim
Kilo = 63
Kol = 30.5
Göğüs = 90
Omuz = 104

2.Aydaki ölçülerim
Kilo = 66
Kol = 35
Göğüs = 96
Omuz = 110
ölçülerim hakkında görüşlerinizi bekliyorum :)
Hocam hasan aydın vücut geliştirme federasyon yönetiminden ve milli hakem gerçekten çok iyi hoca ve çok sayıda madalyaları kupaları var türkiye şampiyonluğuda var . Ölçülerimi çok beğendi ve bana böyle devam edersen seni işampiyonluğa sokabilirim dedi hırslısın ve başarılısın dedi tabi biraz havalanma oldu bende :)
bundan öncede 5 ay kadar spor yapmıştım demiştim ya o zamanda hocam hasan hocaydı ve bana yine şampiyonluktan bahsetmişti uzun uzun konuşmuştu benimle :)
Sizinde görüşlerinizi almak istiyorum
Teşekkür ederim hepinize iyi günler ...

ilk aylarda aldığı verdiğin kilolara çok takılma
bunlar çok extrem değerler çıkabiliyor
daha sonraki zamanlarda vucut ölçülerin daha yavaş ama daha olgun gelişecektir

BENÇ PRESS
BENÇ YANA AÇIŞ
ENSEYE PRES
OMUZ AÇIŞ
LAT SIRTA ÇEKİŞ
BARBELL CURL
AYAKTA DAMP.CURL
PUST DOWN TRİCEPS
3 SET 10 TEKRAR
Şuanki programım daha değişik 1.gün ayrı 2.günayrı 3.gün ayrı kas gruplarının çalıştırıyoruz

Selamün aleyküm
Yaşım 18e yeni girdim boyun 1.82 spora başlayalı 2ay oldu 2.aydayım tabi daha öncede 5 ay kadar yapmıştım ama yaklaşık 1 sene gitmedim
1.Aydaki ölçülerim
Kilo = 63
Kol = 30.5
Göğüs = 90
Omuz = 104

2.Aydaki ölçülerim
Kilo = 66
Kol = 35
Göğüs = 96
Omuz = 110
Hocam hasan aydın vücut geliştirme federasyon yönetiminden ve milli hakem gerçekten çok iyi hoca ve çok sayıda madalyaları kupaları var türkiye şampiyonluğuda var . Ölçülerimi çok beğendi ve bana böyle devam edersen seni işampiyonluğa sokabilirim dedi hırslısın ve başarılısın dedi tabi biraz havalanma oldu bende :)
bundan öncede 5 ay kadar spor yapmıştım demiştim ya o zamanda hocam hasan hocaydı ve bana yine şampiyonluktan bahsetmişti uzun uzun konuşmuştu benimle :)

iyi gelişmişsin beslenme programını yazarmısın acaba??

Kafa mı buluyorsun? kim inanır bu ölçülere

Ne demek kafamı buluyorsun hem kafa bulsam bi çıkarım mı olucak sanki ben sadece olanları yazdım buraya . evet biraz fazla ama öncedende 5 ay kadar yaptım bu sporu zaten yazdım oraya da . hocamda çok şaşırttı bu ölçülere hatta şaka maksadında spor yapmana gerek bırak bu sporu kıskanıyorum gibisinden şeyler söyledi . Küçükköy yakınlarında oturan biri varsa duygu hastanesinin karşısında aydın spor okulu gelip ilk ayki ölçülerimi hocama sorabilir kendi gözü önündede tekrar ölçü aldırabilirim

serdar bey yada abi diyim şampiyonayı hoca zaten böyle devam edersen ilerde seni sokabilirim şampiyonaya dedi yani var biraz daha . zaten hasan hoca spor salonunda öğrencileri şampiyonaya antranörlüğe falan hazırlıyo . doğuşun ve tarkanın korumasıda aydın spor okulundan çıktı

Ne demek kafamı buluyorsun hem kafa bulsam bi çıkarım mı olucak sanki ben sadece olanları yazdım buraya . evet biraz fazla ama öncedende 5 ay kadar yaptım bu sporu zaten yazdım oraya da . hocamda çok şaşırttı bu ölçülere hatta şaka maksadında spor yapmana gerek bırak bu sporu kıskanıyorum gibisinden şeyler söyledi . Küçükköy yakınlarında oturan biri varsa duygu hastanesinin karşısında aydın spor okulu gelip ilk ayki ölçülerimi hocama sorabilir kendi gözü önündede tekrar ölçü aldırabilirim

serdar bey yada abi diyim şampiyonayı hoca zaten böyle devam edersen ilerde seni sokabilirim şampiyonaya dedi yani var biraz daha . zaten hasan hoca spor salonunda öğrencileri şampiyonaya antranörlüğe falan hazırlıyo . doğuşun ve tarkanın korumasıda aydın spor okulundan çıktı

yok benim merak ettigim olay, omuz oyle kolay genisleyen bir kas degil., kaldigi 110 dan 150ye ciksin, Imkansiz yani. Onun icin sordum, garibime gitti.

başlangıc kol 26 suan 30.5 1 aylık antreman sonucları belde incelle var suan baklavalar belli
olmaya başladı

1 aylık antremann sonuçları
gqfcg.jpg

hocada dedi zaten sn nsl bu kadar gelıstın dedi bişiler mi aldın dedi ama almadım hayatımdan kolayı attım ve düzenli beslenmeye başladım günde 6-7 yumurta ve sigarayı bırakıp tavuka yöneltim sigaraya verdiğim 6.5 liraya gidip tavuk alıyorum o kadar ister inanın ister inanmayın

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:37 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:31 ----------

şimdi ölcüm yaptım kol 30 cıktı basen 86 cıktı omuz 104 goğüs 90 cıktı boy 182

Seni Anlıyorum.

Selamün aleyküm
1.Aydaki ölçülerim
Kilo = 63
Kol = 30.5
Göğüs = 90
Omuz = 104

2.Aydaki ölçülerim
Kilo = 66
Kol = 35
Göğüs = 96
Omuz = 110

kolların vücüduna göre büyük göğüslerin küçük sanırım benim göğüs
105 kol 33 omuz 117

bende 3.5 santim artmıştı ilk ay ondan sonra yavaşlıyor

Back
Yukarı