1 su bardağı doğa yulaf ezmesinden aldığım besin değerleri nelerdir?

Arkadaşlar ben yaklaşık ne kadar alıyorum bu besinden?Doğa yulaf ezmesini ve dost marka sütü aşağıdaki su bardağıyla beraber ölçü olarak kullanıyorum.Üstüne bir muzu dilimliyorum.

Bu bardağı kullanıyorum klasik su bardağı.
20160221_134737.jpg
Ortaya çıkan şey şu
20160221_134006.jpg

Paketin arkasında yazan besin değerleri
100g - Kalori: 359kcal | Yağ: 6,90g | Karb: 57,30g | Prot: 10,90g

Arkadaşlar ben yaklaşık ne kadar alıyorum bu besinden?Doğa yulaf ezmesini ve dost marka sütü aşağıdaki su bardağıyla beraber ölçü olarak kullanıyorum.Üstüne bir muzu dilimliyorum.

Bu bardağı kullanıyorum klasik su bardağı.
Eki Görüntüle 41878
Ortaya çıkan şey şu
Eki Görüntüle 41879

Paketin arkasında yazan besin değerleri
100g - Kalori: 359kcal | Yağ: 6,90g | Karb: 57,30g | Prot: 10,90g
1 su bardagı 60-70 gram cıvarı 2 su bardagı koy
bide tavsiyem sütün içinde yulafı bırak beklet yumusuyo ıcıne kuyu meyve tarcın kakao at tadı mukemmel oluyor

1 su bardagı 60-70 gram cıvarı 2 su bardagı koy
bide tavsiyem sütün içinde yulafı bırak beklet yumusuyo ıcıne kuyu meyve tarcın kakao at tadı mukemmel oluyor
Aynen bi bardak 80 gr felan olmalı :) bide reis kaç oldu bu kuru meyveli yulafını yumuşattığın :D :D istemsizce yulaf süt bal karışımına elim kayıyo kuru kaysı üzüm felan atıyom artık sjsjsjsjs :D :D tüm forum öğrendi heralde bu tarifini :D :D

Aynen bi bardak 80 gr felan olmalı :) bide reis kaç oldu bu kuru meyveli yulafını yumuşattığın :D :D istemsizce yulaf süt bal karışımına elim kayıyo kuru kaysı üzüm felan atıyom artık sjsjsjsjs :D :D tüm forum öğrendi heralde bu tarifini :D :D
cünkü bi kişi yapsa benım gıbı butun paketı yer benden baska o tadı bılen yok ya ona yanıyorum :D

Back
Yukarı