1 sene bitimine yakin kombinem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Jesse_James

Yeni Üye
ch2r1.jpg

SAbah kahvaltıdan 1 saat sonra 1 olcek whey 1 olcek carbopure

Ara: Whey 1 olcek

İdman önce amino max 4 tablet creatine 5 gr

İdman sonrası gainer + glutamıne + creatıne 5 gr + 4 tablet amıno max

yatmadan once gaıner + glutamıne

NO XPLODE HEDIYE GELDI ONUN HAKKINDA NE DUSUNURSUNUZ BILMIYORUM FAZLAMI BENM ICIN SIMDILIK ANTREMANLARDAN ONCEKI KOBINEME 1 CAY KASIGI EKLESEM NASIL OLUR ?

1 cay kasıgımı? :D nox bu jesse yani 1 ölçekle baslarsın 3 olcege kadar cıkarsın ama kombineyi biraz abartı bbuldum bu sahsi görüşüm baya yuklenmişsin

gainer nie yatmadan önce de alıyorsun?

amino max ı 2 6 şeklinde yapabilirsin 4 4 yerine....

karbonhıdratı aksam yatmadan almamın sebebı bıraz kılo almak dıyelım gunluk gıdam cok ıyı ama hala aynı kılodayım gaıner ı o yuzden aldım ... nox hakkında hıcbır fıkrım yok hedıye gondermısler kullanmasam da heder olcak 2013 nısanda bıtıyo tarıhı

arkadaslar bu nox hakkında fıkır vercek yokmu

noxplode ürünü nitrik okside ünitesidir. performans + kas gelişimi.
idmandan 45 dk önce 1 tatlı kaşığı 300 ml su ile karıştırıp için. bi nevi kısmı doping gibi pump etkisi yapar enerji verir dayanıklılık sağlar.

Noxplode'un içerisindede creatine vardir kardesim son kullanma tarihi gececeginden önce bu ürün kullanmayı da tercih edebilirsin....

İdmandan önce eski jack3d + kreatin eec
İdmandan sonra kaliteli protein tozu + yemek
Gece yatmadan önce şeker ilacı ya da metobolizma hızlandırıcı.

Ben 1 seneyi doldurayım böyle yapacağım

dostlar benım performansta zaten bır sıkıntı yok sımdı o yuzden bır arkadas ulastı bana burdan ona verıcem noxu dıger supplemetlerde yukarıda yazdıgım gıbı tuketmeye deva m edıyorm

arkadaslar amıno maxı kac tablet almalıyım sızce ? antreman once ve sonra olarak bırde nox baslayayımmı

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı