1 haftada 3cm belden incelmek mümkün mü ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan neverzz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

neverzz

Üye
Bu konuda hocalarımdan bilgi istiyorum.başlıkta da söylediğim gibi 1 haftada 3 cm belden incelmem gerekiyor.Bunun için Animal cuts ın yanı sıra haftada 6 gün boyunca hergün 1 saat kardiyodan sonra karın çalışıyorum.

Beslenmeye gelince karbonhidrat hiç almıyorum ve günlük 300 gr tavuk tüketiyorum.

Tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim....

Şimdiye kadar kaç kilo verdiğiniz şu an kaç kiloda olduğunuz çok önemli.
Zaten 5-6 kilo gibi bir fazlalığınız varsa dediğiniz imkansıza yakın.

Ama normal kilonuz mesala 60 iken siz 100 kilosunuzdur. O zaman 3cm eritebilirsiniz
Yaptığınız karın çalışması sizin karnınızı inceltmeyecektir. Bölgesel yağ yakımı yoktur. Orada ne kadar çok enerji harcasanız o kadarlık yağ yakımı olacaktır vucüdünüzdan.

Ayrıca belli bir noktadan sonra kilo vermek çok zordur. Kilo verdikçe kilo vermeniz zorlaşır.

Şimdiye kadar kaç kilo verdiğiniz şu an kaç kiloda olduğunuz çok önemli.
Zaten 5-6 kilo gibi bir fazlalığınız varsa dediğiniz imkansıza yakın.

Ama normal kilonuz mesala 60 iken siz 100 kilosunuzdur. O zaman 3cm eritebilirsiniz
Yaptığınız karın çalışması sizin karnınızı inceltmeyecektir. Bölgesel yağ yakımı yoktur. Orada ne kadar çok enerji harcasanız o kadarlık yağ yakımı olacaktır vucüdünüzdan.

Ayrıca belli bir noktadan sonra kilo vermek çok zordur. Kilo verdikçe kilo vermeniz zorlaşır.

Aslında kilo fazlam yok,88 kilodan 108 cm den 73 kiloya 91 cm e düştüm.bel bölgesindede buna bağlı sarkıklık oluştu bunu en azami 1 ay içinde 86-87 yapmak istiyorum.

Aslında kilo fazlam yok,88 kilodan 108 cm den 73 kiloya 91 cm e düştüm.bel bölgesindede buna bağlı sarkıklık oluştu bunu en azami 1 ay içinde 86-87 yapmak istiyorum.

1 ay mümkün olabilir ama 1 hafta imkansız gibi gözüküyor. Ama verebilirseniz başarınızın sırrını bana da verirseniz sevinirim ;)

twist yap üstat dumbell ile yanlara eğil 1 ayda bomba gibi belin olur bunları ama günde 3 ' er kere 3 dakika yapıcaksın ;)

dumbell'la yapılan hareketin yararı var mı cidden ?
zararlı bir hareket olabileceginden yapmıyorum.
sonucta cardio yaparakta gider sanırım bel

kardio la gitmez sadece bel dumbella yaparsan adonislerede sahip olursun ;)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:58 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:56 ----------

Hergün 10 dk twist,100x5 de yana eğilme yapıyorum hocam thums:

yana eğilmeyide 10 dakika yap ozaman . Yana eğilme bel için twistten daha önemli sayılabilir bir hareket.

Back
Yukarı