1 gün çalışıp 1 gün off

İyi akşamlar abilerim ... Ben 1.86 boyundayım yaşım 16 kilom 63. Boyuma göre zayıfım. Şuan yazlıkta olduğumdan dolayı salona gidemiyorum. 2 ay boyunca evde çalışıp. Sonrasında salona gideceğim. Evde ayarlanabilir her biri 10 kg ya çıkan dumbellarım var. Vücudum hantal değil. Çok iyi yüzdüğüm için omuzlarım geniş.
Kısa sürede gelişmek istediğimden değil ama flexor un hazırladığı evde 2 dumbella çalışma programı nı biceps-tricep-göğüs-omuz hareketlerinin tamamını bir günde bitirip diğer gün off yapıp sonraki gün yine çalışmak istiyorum. Sizce yapmalımıyım? Bu arada kilo almak istiyorum bu programla kilo kaybedermiyim birgün gelip birgün off yapıp. Cevaplar için şimdiden teşekkürler...!

Zaten yeni başladıysan bir günde her yeri çalıştırman öneriliyor. Dediğin gayet normal haftada 3-4 gün çalışman yeterli böyle dinlenme günleri koyarak yap zaten.Yeter ki ağırlıkların uygun olsun.

flexor hocanın başlığını bende baya okumuştum kaslar dinlenirken büyür tamam full body programları yani tüm vücut yeni başlayanlar için iyi ama onda bile 10-15 hareketi geçmiyor sen hepsini yaptığını varsayarsak sırtta hadi barfiks demirin yok diye yapmadın 15i geçer ve bu sana beslenmen yetersiz olursa kilonda azmış kas yıkımı ağrılar overtraining yani kas gelişiminin durmasından başka bi işe yaramaz ben ne kadarda profesyonel olmasamda kasların dinlenirken büyüdüğü beslenmenin çok önemli olduğu bi gerçek umarım buraya daha iyi kişiler gelir ve benden daha iyi yorumlarda bulunurlar

not:flexor hocada dinlenme süresi koyup 1. 2. 3. 4. gün olarak ayırmasında bi gereklilik var diye düşünüyorum sen bilirsin

Yazımdada söylediğim gibi sadece biceps-triceps-göğüs- omuz hareketlerini yapacağım sanırım toplamda 14 hareket ediyor. Ama illa böyle olacak diye birşey yok sizlerden fikir alıyorum. Teşekkürler yorumlar için :)

Back
Yukarı