Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
[/url][/IMG] arkadaslar 1 aylık gelisimim baslarken 56 bucuk kiloydum 29 cm kol du suan 1.ay bitimi 60 bucuk 61 kg oldum 32 cm olmuş kol sizce ufal tefek te olsa iyi gidişat mı daga cok erken sadece yorumlarinizi merak ediyorum
1 ayda bısey olmaz zaten moruk muhtemelen daha agır gırmıyosundur hareketlerın cogunu oturtamamamışsındır bak ben 34 cm basladım 4ayda 37 anca oldu gogusler buyur omuzlar bi kavis kazandı ayak kaslarında ufak belrıgınlıkler baskada bısey yok olmaz zaten naturalız o hayallerdekı vucutlar en az 2-3 yılda
yo suplament kullanmadim da vitsmin hali kullandim bi tek sebze yemiyorum pek sabah kahvsltisida olmak uzere gunde 3 4 ogun pilav yiyorum makarna falan 350 gr tavuk gunde
fazla yemek yıyıp kılo alınca nolcak 1 yıl sonra onları yakmaya ugrasacaksın cok mahalle arası takılıyorsunuz ıhtıyacının 300 kalori ustunu alsan yeterlı gunde 4 ogun pılavın hepsı sana leş gibi yağ olarak donecek