1 Aylik Antreman Degisim Oneriniz ?

SelamunAleykum Yas 19 Kilo 56.5 .
Daha onceden 2.5 Ay Calismistim Hersey Cok iyi Giderken Ayagimi Kirdim Ve 2 Ay ara vermek zorunda Kaldim . Tekrar Basladim Ve 1.Ayin Sonunda Goguslerim 80 den 88 e
Omuz 102 den 107 ye
Kollar 30 dan 31
ve Bel olculerim 72 den 78 e Yukseldi 54.8 Le Baslamistim 2 kilo aldim . Size Sorum haftanin 5 gunu gidip cift bolge Giriyorum Uygunmudur Bu sekilde Devam Edeyim mi Fotograf Dun e Aittir. Gelisimim Nasildir ? Bana Onerbileceginiz Gunler Ve Antreman Programi :)

1.Fotograf :)

2.Fotograf :)

Her yorum Benim icin Degerlidir ;)

1 ayda gelişim oldukça iyi. Vücudun elverişli zaten. Kollara biraz daha ağırlık vermelisin. Yağ oranın gayet düşük bunu korumaya devam et.

yorumunuz icin tesekkurler Aynen Kollarada onem verimce Karbonhidrat kullanmayada Basladim Daha İyi Bi antremanla Guzel olucak insAllah :)
1 ayda gelişim oldukça iyi. Vücudun elverişli zaten. Kollara biraz daha ağırlık vermelisin. Yağ oranın gayet düşük bunu korumaya devam et.

Aleyküm Selam , geçmiş olsun ayağınızdaki sıkıntı geçti umarım.
Çift bölge bence doğru tercih , bu bir hafta 4 bir hafta 5 gün çalışmaya gidilebilir.2 gün antreamn 1 gün off sistemiyle veya yaptığın gibi 5 gün yaparakta 30 günde 20 antreman yapılabilir.Uygundur.

Aleyküm Selam , geçmiş olsun ayağınızdaki sıkıntı geçti umarım.
Çift bölge bence doğru tercih , bu bir hafta 4 bir hafta 5 gün çalışmaya gidilebilir.2 gün antreamn 1 gün off sistemiyle veya yaptığın gibi 5 gün yaparakta 30 günde 20 antreman yapılabilir.Uygundur.

Cok sukur ayagimdaki sıkıntı gecti . Cift Bolgeye devam ediceem İnsAllah daha İyi Gunler Beni Bekliyor. Bu arada Karbonhidrat kullanmayada Basladim 1 ayda 20 gun antreman yapmis oluyorum . 1 ay sonraki degisimimi gercekten merakla bekliyoruum :)

Back
Yukarı