1 aylık Supplement Kombinasyonu + Beslenme planım yorumlarınız

Svastika

Üye
Merhaba arkadaşlar . Yaz gelmeden önce son dakika son gol hacim için bir program yaptım yorumlarınızı esirgemezseniz mutlu olurum .

Supplementlerim :
Weider Whey Preimium
Çinko Tablet
Magnezyum Tablet
Balık Yağı Tablet

Beslenme Programım:

Kahvaltı :
80 gram yulaf ezmesi
10 siyah zeytin
4 Tam yumurta
2 kaşık bal
50 -100 gram lor peyniri
1 ölçek Whey

saat 09.00 - 16.10 arası :

3 tam ekmek döner
1 çinko tablet
1 magnezyum tablet ( Çinko ile arasında 3 saat olacak )

İdmandan sonra:
1 porsiyon tavuk pilav
1 ölçek whey
Meyve suyu

150 - 200 gram tavuk göğüsü
100 - 150 gram ton balığı
3 tam yumurta

22.30 :

100 gram makarna
100 gram mercimek

23.30 :

100 gram yer fıstığı

00:00 :

1 kase lor peyniri

programım bu şekilde arkadaşlar . düzeltme , tavsiye vb bulunursanız sevinirim ayrıca balık yağını günde kaç sefer ve hangi saatler almalıyım ?Bu arada günde 2 - 2.5 litre su tüketeceğim

konu yeri yanlıssa özür dilerim yöneticilerden

Balık yağını gece yatmadan alınca kilo artışı sağladıgını dyumuştum ne kadar doğru veya sağlıklı bilmiyorum onun dışında. Fazla protein tüketiyorsun gibi geldi ve 3 döner ekmek yerine bulgur + tavuk gibi yaparsan daha sağlıklı olacağını düşünüyorum

Balık yağını gece yatmadan alınca kilo artışı sağladıgını dyumuştum ne kadar doğru veya sağlıklı bilmiyorum onun dışında. Fazla protein tüketiyorsun gibi geldi ve 3 döner ekmek yerine bulgur + tavuk gibi yaparsan daha sağlıklı olacağını düşünüyorum
3 döner ekmek yerine birşey tüketmem mümkün değil çünkü o sırada okulda oluyorum yemekhaneden alabileceğim en işe yarar şey döner malesef makarna bulgur pilav gibi şeyler çıkmıyor

3 döner ekmek yerine birşey tüketmem mümkün değil çünkü o sırada okulda oluyorum yemekhaneden alabileceğim en işe yarar şey döner malesef makarna bulgur pilav gibi şeyler çıkmıyor
Anladım uğraşırım diyorsan hazırla götür. Konserve ton balığı tavuk eti pilav , mercimek . Uğraşsan yaparsın

Bu kadar yumurta sarisi zararli degil mi ? 3 tam ekmek yazmissin sanirim yarim olacakti ve 1 ogunde fazla protein almiyor musun idmandan sonra

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hacimden ziyade yaglanma programi olmus, disarda satilan donerlerin cogu katki maddeli, haftada bir cheat meal yenecek bir seyi gunde 3 porsiyon almak pek saglikli gelmedi bana.

hacimden ziyade yaglanma programi olmus, disarda satilan donerlerin cogu katki maddeli, haftada bir cheat meal yenecek bir seyi gunde 3 porsiyon almak pek saglikli gelmedi bana.
Yağlanma pahasına kilo almak istiyorum. Sağlıkta umrumda değil açıkçası, program işe yarar mı?

Yumurta sarisinin gunde 3 taneden fazlasinin zararli oldugu soyleniyor icinde kolesterol var ve 3 ekmek gercekten fazla

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar dediğim gibi sadece 1 aylık bir program ve sağlık umrumda değil, 67 kilodan 70 - 71 kilo olmayı planlıyorum 1 ay içinde, bu program işe yarar mı?

Back
Yukarı