1 aylık kamp için ideal supplement kombınasyonu

herkese selamlar
3 yıldan fazladır çokta düzenli olmasada spor yapıyorum aynı zamanda amerikan futbolu oynuyorum. 1 aylık bır kampta sokacagım kendımı duzenlı beslenıp duzenlı yatıp kalkıp duzenlı spor yapacagım bu donemde maksımum calısmak ıcın uygun supplement kombınasyonları sızce nelerdır . whey, creatin ,glutamın 3lusunu kullanmayı dusunuyorum , sızce daha farklı bır cure mu yapmalıyım yoksa bunlar yeterlı olacakmıdır?
tesekkurler..

Merhaba

Daha profesyonel bi amacınız yoksa yeterli. hangi marka konusunda forumda bir cok baslık var. bir cok marka var ama memnun olan olmayan hep var ve olacak:) tamamen tercih. Ben kendi kombinasyonumu buldum ama marka vermeyi dogru bulmuyorum. siz zaten isin temeli duzenli beslenme, uyku, duzenli spor. zaten bunları yapacağınızı soylemisniz. Supplementler asla sadece yeterli değil .

Merhaba

Daha profesyonel bi amacınız yoksa yeterli. hangi marka konusunda forumda bir cok baslık var. bir cok marka var ama memnun olan olmayan hep var ve olacak:) tamamen tercih. Ben kendi kombinasyonumu buldum ama marka vermeyi dogru bulmuyorum. siz zaten isin temeli duzenli beslenme, uyku, duzenli spor. zaten bunları yapacağınızı soylemisniz. Supplementler asla sadece yeterli değil .

peki sizce glutamının kullanımı nasıl olmalı ?

Back
Yukarı