Merhaba arkadaşlar 1 ayı tüm vücut çalıştıktan sonra bölgesel çalışmaya geçtim.(Yaklaşık 3 Haftatır devam ediyorum)
Program A : Göğüş + Pazu (+ Karın)
Program B: Omuz + Triceps (+ Karın)
Program C: Sırt + Bacak (+ Karın)
Programımı 1er gün arayla çalışıyorum (Ptesi Carsam Cuma Pazar Salı.... şeklinde)
Vücudumda gözle görülür bir gelişme var.Görüntü tatmin ediyor bunun yanında kuvvetlide hissediyorum.Herhangi yerimde ağrı yok.
1.81 Boyundayım 66 Kiloyum Göbeğimde Yağ Neredeyse yok.Çalışma sonrası 6packleri görebiliyorum.
Zayıfsın diyenler için spora yeni başladım ve kütle artışını kasla yapmak istiyorum az bir göbek bile beni rahatsız ediyor bunun yanında metabolizmamın hızlı olduğunu düşünüyorum.
Karın Programımda : https://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474
Şimdi merak ettiğim konulara gelirsek ;
1- 1 er gün arayla çalışmam normal midir ?
2- Her çalışmadan sonra ON Whey 24lü Paketlerden 1 Tanesini içiyorum.
3- 1. soru çok önemli benim için daha ağarını kaldırabilirmiş gibi hissediyorum ABC tatil ABC tatil ABC tatil şeklinde çalışsam saçma mı olur zararı olur mu ?
Program A : Göğüş + Pazu (+ Karın)
Program B: Omuz + Triceps (+ Karın)
Program C: Sırt + Bacak (+ Karın)
Programımı 1er gün arayla çalışıyorum (Ptesi Carsam Cuma Pazar Salı.... şeklinde)
Vücudumda gözle görülür bir gelişme var.Görüntü tatmin ediyor bunun yanında kuvvetlide hissediyorum.Herhangi yerimde ağrı yok.
1.81 Boyundayım 66 Kiloyum Göbeğimde Yağ Neredeyse yok.Çalışma sonrası 6packleri görebiliyorum.
Zayıfsın diyenler için spora yeni başladım ve kütle artışını kasla yapmak istiyorum az bir göbek bile beni rahatsız ediyor bunun yanında metabolizmamın hızlı olduğunu düşünüyorum.
Karın Programımda : https://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474
Şimdi merak ettiğim konulara gelirsek ;
1- 1 er gün arayla çalışmam normal midir ?
2- Her çalışmadan sonra ON Whey 24lü Paketlerden 1 Tanesini içiyorum.
3- 1. soru çok önemli benim için daha ağarını kaldırabilirmiş gibi hissediyorum ABC tatil ABC tatil ABC tatil şeklinde çalışsam saçma mı olur zararı olur mu ?