• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

1 Aylık Ev Çalışması (Sigarayı Bıraktıktan Sonra)

raiko

Üye
15 mayıs 2012 sigarayı bıraktım 56kg idim
34pnbdv.jpg

http://i49.tinypic.com/34y21p4.jpg

1 aylık süre zarfında günde 50 şınav
bundan sonraki hedefim dumbell set alarak evde ağırlık çalışmak.

17 harizan 2012 73kg
rhmph3.jpg

http://i50.tinypic.com/wl6qu9.jpg

Son düzenleme:
aynen hocam sigara içerken 60kg üstüne çıktığımı hiç hatırlamam ama sigarayı bırakınca kendiliğinden kilo alıyor insan.

Kilo almak isteyenler gainer yerine sigara içsinler ozaman :D

Şaka şaka asla sigara içmeyin spor yapıpta sigara içen adamın aklından da şüphe ederim

ama gerçekten şaşırdım o kadar kiloyu nasıl aldın banada biraz tiyo felan verebilirmisin ?

Kilo almak isteyenler gainer yerine sigara içsinler ozaman :D

Şaka şaka asla sigara içmeyin spor yapıpta sigara içen adamın aklından da şüphe ederim

ama gerçekten şaşırdım o kadar kiloyu nasıl aldın banada biraz tiyo felan verebilirmisin ?

Normal öğünümden farklı olarak aldığım tek şey günlük yarım litre süt oldu, sanırım onu da yağlı içtiğimden midir nedir göbek ve yan simitler uçtu gitti kafa_

Umarım siz de ideal kiloya kavuşursunuz.

güzel bi killo alım dönemi olmuş gerçekten tebrikler. fakat kas olarak birşey yok yağlanmıssın sadece:) VG ile kilo almak arasında bir ilişki var evet ama senin yaptığın sadece kilo almak olmuş. bence yağlanmışken bi salona yazıl ve VG sporuna adım at. başarılar

hocam evine spor salonu kuramıcak kadar zengin degilsen salona yazıl derim.evde çalışmak aperatifdir salonda çalışmak ise iskender gibidir.

değerli yorumlarınız için tşkler arkadaşlar yalnız çalıştığımdan salona gidecek vaktim yok bundan dolayı 2 adet 10kg plastik dumbell set aldım bugün

artık forumdaki hareketlere bakıp birşeyler yapmaya çalışacağız.

Back
Yukarı