1 Aylık Değişim Sizce Nasıl ?

TARİH 14 MART 2016 --> 14 NİSAN 2016
KİLO 60.8 --> 65.95
KOL 27-26 --> 30-29
OMUZ 107 --> 113
GÖĞÜS 89 --> 91.5
BEL 79 --> 80
BASEN 93 --> 94
BACAK 52 --> 54
Evet arkadaşlar 1 ay boyunca bir gün aralıklarla istikrarlı bir şekilde sporuma gittim. Kilo alamama problemimden dolayı gitmekteyim. 1 ayda gelişimim budur. siz değerli arkadaşların yorumlarını bekliyorum nasıldır sizce. yavaş mı gelişiyorum hızlı mı.

5 kilo çok gibi sanki tahiminimce bunun 4 kilosu yağdır yarım kiloda su sutmuş olabilir vücudun biraz daha yavaş ilerleyebilirsin. Bulk a girip çıkamayan çok tanıyorum clean beslenmeye gayret et. Bana fazla gibi geldi

5 kilo çok değilmi ya ben yukarıdaki arkadasın dediğini yasadım bulk yaptım 1 sene 3 ay çıkamıyodum anca büyük bir supplement kürüyle define oldum hala da devam ediyorum çok yağlanmıştım braz daha hafiften al bence 5 kilo 1 ay için çok en fazla 1 kilo kas kazanmış olabilirsin yağ oranına bakmanı tavsiye ederim iyi sporlar

spordaki ölçüleri alan hoca. yağlanma olmadan kilo aldığımı söyledi. ne kadar doğrudur bilmiyorum ama
Moralim bozuldu simdi siz böyle söyleyinceo_O

Son düzenleme:
spordaki ölçüleri alan hoca. yağlanma olmadan kilo aldığımı söyledi. ne kadar doğrudur bilmiyorum ama
Moralim bozuldu simdi siz böyle söyleyinceo_O
Öyle birşeyin imkanı yok maalesef,ayda 5 kg kas alınabilseydi her sokakta roonie coleman lar geziyo olurdu.Senede alabilceğin ortalama kas kütlesi okadardır (:

Arkadaşlar ben 5 kilo kas aldım demedimki. siz konuyu nerelere getirdiniz. 1.76 boyundayım ve zayıflıgım malum. sadece kiloya takılıp sacma yorumlara gerek yok. orada vucut olcusu degerlerı var onlara da yorum yapabılırsınız. kılonun her turlusune ıhtıyacım var suan.

Arkadaşlar ben 5 kilo kas aldım demedimki. siz konuyu nerelere getirdiniz. 1.76 boyundayım ve zayıflıgım malum. sadece kiloya takılıp sacma yorumlara gerek yok. orada vucut olcusu degerlerı var onlara da yorum yapabılırsınız. kılonun her turlusune ıhtıyacım var suan.
belin kalınlaşmamıs kalan bölgelerde baya büyüme var ölcülere göre baya iyi ölçüler bro

Gayet iyi, muhtemelen yağ oranı çok düşük birisin. Diğer arkadaşların seviyesinden çok çok düşük bir yağ oranı. Kendimden biliyorum. Kilonun her türlüsüne razıyım deyişini çok iyi banlayabiliyorum :) Bir 5 kilo daha aldıktan sonra daha kontrollü ol. Ölçülerindeki değişim gayet güzel ama kilona oranla da düşük gibi görünüyor, çalışmaya devam.

Gayet iyi, muhtemelen yağ oranı çok düşük birisin. Diğer arkadaşların seviyesinden çok çok düşük bir yağ oranı. Kendimden biliyorum. Kilonun her türlüsüne razıyım deyişini çok iyi banlayabiliyorum :) Bir 5 kilo daha aldıktan sonra daha kontrollü ol. Ölçülerindeki değişim gayet güzel ama kilona oranla da düşük gibi görünüyor, çalışmaya devam.
söylediğiniz gibi yağ oranım çok düşük. 5 kilo aldıktan sonrada aynı şekilde vücuduma oranla yağ oranım gayet düşük. Bu şekilde yapıcı yorum için teşekkürler. sizin gibi üyelere bolca ihtiyaç var burada :)

Back
Yukarı