1 aylık özel bacak programı hazırlamam gerek yardım bekliyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BeWater
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

BeWater

Üye
evet arkadaşlar elimin sakat olması yüzünden şu 1 ay üst vücut çalışamıyacam bunun yerine bacak ve karın çalışacam.aynı zamanda yağ oranımı düşürecem bu ay. sizden istediğim etkili bacak programı tavsiyeleri verebilirmisiniz Not:makine yada serbest ağırlık olursa iyi olur dummbelda elim zorlanıyor

şimdiden teşşekkürler yardımlarınoz için

Leg extension 4*12
Leg curl 3*12
Leg press 3*12
Squat 3*12
Standing Calf raise 4*12

Çoğu kişi leg press ile squatı aynı anda yapmaz ama ben ikisni aynı anda 3 3 set yapmanın etkisini birini 4 set yapmaktan daha çok gördüm o yüzden 3 3 leg press squat daha iyi bence

SQuat temel bilesik harekettir ilk basta yapilmasi daha iyidir :)

Seni tebrik ederim genelde insanlar biyerine birşey olunca hemen burakır ara verir azimle başka bölgelerini geliştirmeyi düşünmezler bile .

Şuan yaptığım programla (2 aydır) hayatımın en iyi verimini aldım,
1 squat 10-8-6-4 (sağlam ağırlık gir ilk hareketten öldür tüm vücudunu)
2 lunch (al omzuna alabildiğin kadar ağırlık salonda yürü bacakların tükeninceye kadar,buda 4 set)
3 hamstring için hangi alet var bilemiyorum salonunda onu yap 4 set
4 leg extansion (bundada çok tekrar yapıcaksın tavsiyem 2 bacağı aynanda yapma önce birini sonra birini)
en sondada bi calf süper set yaparsın 4-5 gün ağrır rahat,kolay gelsin

:D
Seni tebrik ederim genelde insanlar biyerine birşey olunca hemen burakır ara verir azimle başka bölgelerini geliştirmeyi düşünmezler bile .

sağol kardeşim ben bu isi vaktimi verdim oyle elim kırıldı diye gitmemezlik olmaz elim kirildiktan 4 gun gun sonra elim alcili sekilde gitmistim spora deli gözüyle bakmıslardi bana[DOUBLEPOST=1420562515][/DOUBLEPOST]the arrow ve bulkhulk teşekkur ederim ikisinide uygulayacam bu hafta benim icin en etkilsini swcip haber vericem

Back
Yukarı