1 ayda sırtım 4 cm büyüdü

arkadaşlar bu programı sizlerle paylaşıcam ve yemin ederim ki 4 cm büyüdü artık yemin ettim isteyen yapar
latpull d 5x15 12 10 8 6 tüm hareketlerde set ve sayılar aynı
dar tutuş latpull d
v bar lat pull d
barbel row
shurg

Dostum neye yemin ediyorsun sakin ol bi soluklan hele :) bu egzersizler mucize değil herkes biliyor olabilir haberin olsun ;)

Şaka bir yana detaylı bilgilendirme yapsan güzel olurdu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dostum neye yemin ediyorsun sakin ol bi soluklan hele :) bu egzersizler mucize değil herkes biliyor olabilir haberin olsun ;)

kardeşim sen 1 ayda diyet yaparken belini 107 den 84 e indirip sırtını 112 den 116 ya 1 ayda çıkaran bir adam gördün mü ben görmedim millette görmemiştir ve hemen yalancı vs diye iftira atarlar diye yemin ettim detaylı şey yazarım tabi[DOUBLEPOST=1496225783][/DOUBLEPOST]setler arası 50 sn hareketler arası 1.50 dk dinleniyorum başka bir şey yok zaten diyet yapıyorum ve 500 700 kcal kısıyorum isterseniz bir deneyin[DOUBLEPOST=1496225846][/DOUBLEPOST]
Spor u kaç aydır yapıyorsunuz?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
21 ay oldu

hocam benim asıl sırrım ALLAH rızasıdır bir işe başlarken Allah tan yardım isterim o da razı geldiği gibi eder belki bu yazdığım dalga geçer gibi vy saçma gelebilir ama gerçek bu

Back
Yukarı