1 ayda mümkün mü?

enqinn

Üye
Merhaba Arkadaşlar,

Yaş: 20 - Boy: 1.90 - Kilo: 72..Boyuma göre çok zayıfım..benim sorum şu 1 ayda evde çalışmak istiyorum; bende 10x4 ve 5x4 dambıl, uzun - kısa bar var, bir tanede Home GYM alacağım..Ayda 5-8 kilo arası almak istiyorum..Daha öncede spor salonuna gittim, 2-3 aydır gitmiyorum

Size sorum şu 1 ayda nasıl bir çalışma uygulamalıyım?
çalışma sırasında ve normal günlük nasıl beslenmeliyim?

Teşekkürler..

Son düzenleme:
Ben 1 haftada 4 kg aldım neden olmasın..

yeni başlayanlarda ilk aylarda hızlı kilo alımı olur, bu normaldir... ancak vücut kilo almaya aynı hızda devam edemez...

senin mantığına göre profesyoneller birkaç ayda istedikleri kilolara çıkabilirler... adamlar gram gram büyümeye çalışıyorlar...

ben de başladığım ilk 3-4 ayda 6-7 kilo kadar almıştım, ancak artık o zamanki gibi hızlı kilo alamıyorum...

spora devam etmeniz sizin için avantaj olucak.beslenme programınızda muhakkak yumurta beyazı,tavuk,balık olmalı.devamında ise pirinç,makarna,bulgur,yulaf ezmesi ve meyve sebze olmalıdır.kilonuz çarpı 2-3 gram protein almalısınız.karbonhidrat ise biraz daha fazla olmalıdır.yani 3-4 gram almalısınız.bunlar günlük alımlar olmalıdır.artı muhakkak antrenmanlarınızı aksatmadan disiplinli bir şekilde yapmalısınız...şimdilik bu kadar yeterlimi?kafanıza takılan bir şey olursa yardımcı olmaya çalışayım...iyi antrenmanlar.kolay gelsin..

evet başlardaki kilo alımı sonradan yavaslar... arkadasların dedigi gibi belki 1 haftada 4-5 kilo belkide 1 ayda 4-5 kilo alıcaksındır. daha sonra kilo alımın zorlasıcagını tahmin ediyorum.

anladım..bende 4x10 ve 4x5 uzun-kısa bar dambıl var bunlarda disiplinli sabırlı çalışmak yeterli olacaktır fakat alacağım Home GYM etkisi nasıl olur kilo almayı ve vücut geliştirme hızında bir etki yaratır mı??

evet sporun baslarında kılo alımı hızlı olur ama bu kılolar ne kastır nede yag bunların cogunlugu sudur bır ınsanın yılda 8kılo kas alması bıle basarı sayılabılecekkken sen ayda 8 kılodan bahsedıyorsun ah ayda 8 kılo alınmaz mı alınır ama bunun %90 ı yag olur bu spordakı amac olabıldıgınce yagsız buyumek oldugu ıcın bu yanlıs bır hareket olur

tavsıyem oncelıkle beslenmenızı duzeltın

forumda yenı baslayanlar ıcın programlar mevcut onları uygulayabılırsın

evet sporun baslarında kılo alımı hızlı olur ama bu kılolar ne kastır nede yag bunların cogunlugu sudur bır ınsanın yılda 8kılo kas alması bıle basarı sayılabılecekkken sen ayda 8 kılodan bahsedıyorsun ah ayda 8 kılo alınmaz mı alınır ama bunun %90 ı yag olur bu spordakı amac olabıldıgınce yagsız buyumek oldugu ıcın bu yanlıs bır hareket olur

tavsıyem oncelıkle beslenmenızı duzeltın

forumda yenı baslayanlar ıcın programlar mevcut onları uygulayabılırsın

Usta sağolasın ama benim ayda 5-8 kilo almalıyım zaten çokta zayıf gösteriyorum

Yani bir ayda 5-8 kilo almam lazım

edit : üyelere nickleri dışında hitap kurallara aykırıdır..

Son düzenleyen: Moderatör:
Usta sağolasın ama benim ayda 5-8 kilo almalıyım zaten çokta zayıf gösteriyorum

Yani bir ayda 5-8 kilo almam lazım

edit : üyelere nickleri dışında hitap kurallara aykırıdır..

süreyi ve aldığın kiloyu kafaya takma unutma ki 1>0 yani 1 kilo bile alsan hiç almamaktan iyidir...ilk aylarda ortalama 6 kilo alabileceğini düşünüyorum düzenli beslenip sıkı çalışıp güzelce de dinlenirsen hedefine ulaşırsın emin ol...

Back
Yukarı