1 Aydır Evde Vicut Geliştiriyorum Sizce Gelişim Varmı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kalkan333

Yeni Üye
Merhaba Ben Ahmet 1 aydır evde vicut geliştiriyorum gelişim oldunu düşünüyorum

yaşım : 15

kilom : 55

boyum 175

1 aydır evde bodyforumtr deki programları uyguluyorum

protein tozu kullanmıyorum

BU FOTOĞRAF BODY E BAŞLAMADAN ÖNCEKİ HALİM

39073_1539650166852_1102845922_31565686_5013924_n.jpg

BUDA 1 AY SONRAKİ HALİM bench_O

548292_3515986054014_1102845922_33476631_452093500_n.jpg

562324_3509840860388_1102845922_33472640_1575065159_n.jpg

YORUM LARINIZI BEKLİYORUM :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:43 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:34 ----------

Not : Hiçbir spor hocasiyla veya hiçbir spor okuluna gitmedim tamamen kendim yaptim

• Like
Reactions: Azi
:D evet haklısın bu aralar kilo almaya dikakt ediom ama gelişim varmı ?

Çalışmaya hemen başlama.Önce bi kilo al bol bol ye yat.Ondan sonra başla.Eğer yine kilo alamassan 18-19-20 yaşlarında başla derim,tabi bu benim şahsi fikrim bu konuda prosfesyönellerden daha doğru bilgi alabilirsin.

yanlış bilgilendirmelerde bulunmayın ye ye yat ne demektir ya sonra göbek çıksın o göbek erisin diye uğraşılsın.Bak bi diyetisyene git orda sağlıklı bi şekilde kilo alman için gerekli yemek programı verilir.Üstüne vücutda çalışırsın.Kas kütlesi olarak kilo alırsın güzel bi vücudun olur

Ye ye yat :) ben yaptım bunu :D 1.81 boy 68 kilodan 81 kiloya çıktım :) Şimdi fazlalıkları vermeye çalışıorum :D

• Like
Reactions: Azi
body ile kilo alırsan işe yarar sporu bırakma tam olarak günü gününe yap protein , gainer felan kullanmana gerek yok 1 sene de bi 15 20 kilo alırsan süper olursun bence.Hadi kolay gelsin

yanlış bilgilendirmelerde bulunmayın ye ye yat ne demektir ya sonra göbek çıksın o göbek erisin diye uğraşılsın.Bak bi diyetisyene git orda sağlıklı bi şekilde kilo alman için gerekli yemek programı verilir.Üstüne vücutda çalışırsın.Kas kütlesi olarak kilo alırsın güzel bi vücudun olur

Arkadaş çok zayıf.Ye,ye yat derken ye ve enerjini boş yere harcama demek istedim.Önceliği kilo almak olmalı bence.Biraz kilo aldıktan sonra başlayabilir dedim.Göbek ne alaka kardeşim bi bak fotoğraflara gerçekten zayıf sence bu arkadaşta göbekmi olur?Lütfen biraz mantıklı konuşun ya ne göbeği?Hadi 18-19 yaşlarında olsa orası başka.Ama 15 yaşında önce kilo alması gerek o kaslar ne ile beslenecek?

Arkadaş çok zayıf.Ye,ye yat derken ye ve enerjini boş yere harcama demek istedim.Önceliği kilo almak olmalı bence.Biraz kilo aldıktan sonra başlayabilir dedim.Göbek ne alaka kardeşim bi bak fotoğraflara gerçekten zayıf sence bu arkadaşta göbekmi olur?Lütfen biraz mantıklı konuşun ya ne göbeği?Hadi 18-19 yaşlarında olsa orası başka.Ama 15 yaşında önce kilo alması gerek o kaslar ne ile beslenecek?

Haklısın Kilo Almam Gerek Sporu Bırakıp Kilo Almak Yerine

Sporla Kiloyu Bir Arada Yürütücem Normal Yediğmin 3 Katı İyicem

çocuk bi yürügit photoshop Liq, kullanarak yapmışsın. yahu ben 5 aydır ev çalışıyorum günde 500 şınav 300 mekik çekiyorum + 10 Kg lık ağırlık kaldırmama rağmen yapamıyorum sen 1 ayda yapıcan az at az.

çocuk bi yürügit photoshop Liq, kullanarak yapmışsın. yahu ben 5 aydır ev çalışıyorum günde 500 şınav 300 mekik çekiyorum + 10 Kg lık ağırlık kaldırmama rağmen yapamıyorum sen 1 ayda yapıcan az at az.

:lol::lol::lol: fotoshop mu :D nediyim kardeş artık istersen msn yi veriyim cam açıyım yada senin için 1 tane daha foto çekiyim :D kolumun üstüne Seloks yazıyımmı ?

işin şakası bi yana gerçekten bende kendime inanamadım 1 ayda nasıl bu kadar kas yaparım die çok şaşırdım benim 1 yıldır spor salonuna giden arkadaşlarım var nerdeyse onları bile geçtim üstelik evde kendi çabamla yapmamla

:D azimle ... duvakara kadarmış derlerya :D gerçekten insanın içinde hırs azim heves olduktan sonra gerisi geliyo..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:15 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:07 ----------

Sizce bu genetik olabilirmi 1 ayda bukadar kasınmın çıkması ? forumda görüyorum millet 3 ay çalışıomuş bişey olmuomuş

bunun sebebi nedir zayıflıktanmı ? arkadaşlarımın çoğu sen zayıfsın ondan diolar

:lol::lol::lol: fotoshop mu :D nediyim kardeş artık istersen msn yi veriyim cam açıyım yada senin için 1 tane daha foto çekiyim :D kolumun üstüne Seloks yazıyımmı ?

işin şakası bi yana gerçekten bende kendime inanamadım 1 ayda nasıl bu kadar kas yaparım die çok şaşırdım benim 1 yıldır spor salonuna giden arkadaşlarım var nerdeyse onları bile geçtim üstelik evde kendi çabamla yapmamla

:D azimle ... duvakara kadarmış derlerya :D gerçekten insanın içinde hırs azim heves olduktan sonra gerisi geliyo..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:15 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:07 ----------

Sizce bu genetik olabilirmi 1 ayda bukadar kasınmın çıkması ? forumda görüyorum millet 3 ay çalışıomuş bişey olmuomuş

bunun sebebi nedir zayıflıktanmı ? arkadaşlarımın çoğu sen zayıfsın ondan diolar

ufaklik abin senle dalga gecmis:p

:D tabi zaten fotoshop olması imkansız o damarları bonumdaki göüs çizgilerini flnda fotoshopla yapcak halim yok :D hem ben paint terkim

Kusura bakma ama :D 15.5 yaşındayım bu vucudu boşuna abartmaman gerek zayıf ve yağsız ınsanda az çalışmayla cıkabılecek kaslar bunlar kilonda az sen hele bi 5 10 kilo al da bak bakalım çıkıyor mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı