Nasıl yapacam? Hem kas kazanıp hemde yag yagmak cidden bu soyledigin cok kulagima hos geldi. Fotograftada belliki fazlam varcok yeni oldugun icin hem yag yakip hem de kas kutlesi kazabilirsin kalori acigi olusturarak.
Hocam zaten sürekli arttırmaya çalışıyorum. İlk gün 1 tane bile barfiks çekemiyordum. Şuan 4-5 tane çekebiliyorum. Sizce kilo vermelimiyim? Çevremdekiler kilolu olduğumu söylüyor bu beni rahatsız ediyor gerçektenİlk aylar goruntunde birsey bekleme.ilk aylar senin alisma ve artik hayatinda bazi seyleri duzenli hale getirme donemin olucak.fullbody yap prigramlari heryerde bulursun.gunde 120 gr protein ye 200-250 gr karbonhidrat al kaliteli.makarna bulgur pilav... Kuruyemis ye 1 avuc.ve pek bilinmiyen ama en onemlilerden su icmek olucak ortalama 2 l su ic.antremanda ictigin suyu dahil etmeyeceksin.antremanlarinda surekli kendini zorla.agirliklari artturmaya calis
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kilonu koru kilon normal 2-3 ay sinra vucud toplayacak yavas yavas.boy kilo oranin ideal.sen sporunu yap beslenmene dikkat et kilo alma da vermede.benim kendi gorusumHocam zaten sürekli arttırmaya çalışıyorum. İlk gün 1 tane bile barfiks çekemiyordum. Şuan 4-5 tane çekebiliyorum. Sizce kilo vermelimiyim? Çevremdekiler kilolu olduğumu söylüyor bu beni rahatsız ediyor gerçekten
Tamam hocam cevaplariniz icin tesekkurler kilomu bu civarlarda tutmaya özen gösterecemKilonu koru kilon normal 2-3 ay sinra vucud toplayacak yavas yavas.boy kilo oranin ideal.sen sporunu yap beslenmene dikkat et kilo alma da vermede.benim kendi gorusum
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi