1 ay sonu hüsran !! :(

Benim ilk ay hayvan gibi büyümüş ikinci ay düşmüştü .. hoca bana sebebini şu şekil anlattı , şimdi ilk başlayanlarda yağ tabakasından oluşmuş bi kabuk var ölçerken haliyle büyük gösteriyor ölçüleri ama sen çalıştıkça onları erittiğin için düşüş gözlemleniyor sende küçülmüşüm sanıyorsun halbuki kaslara yer açıyorsun .. Pes etmek yok devam bende 3. ayıma yeni girdim :) benim avantajım büyük ihtimalle mezomorf yapılı olmam .. Allah yardımcımız olsun devam !
Hocanın dediği şu aslında başlarda yağ değil su kaybı oluyor kaslar büyüdükçe vucuttaki deride su yavaş yavaş düşüyor bu süre zarfında çok fazlada su içince bir kısım suyu vucuddan atınca kaslarda ortaya çıkıyor. O suyuda zaten bir haftaya kadar alıyorsun tekrardan.

Şu an 3. Ayımdayım
IMG_20160130_235857-1.jpgIMG_20160131_160318.jpg
Elimden geldiği kadar beslenmeme dikkat ediyorum .d Yemeye devam ...

Ölçü küçülmesi dedikleri gibi yanlış ölçüm den de kaynaklaniyo olabilir yağ azalması da olabilir. Ben 17 yaşındayım 7 ay gittim
Şimdi ara vermiş durumdayim. 68 başladım 66 ya düştüm ilk ay moralim bozuldu dengesiz protein ve karbonhidrat alımı yaptım. Şu an 78-79 geliyorum vücut da çok güçlenme oldu ama çok yaglandim. O yüzden moralini bozup kendini aşırı yemeğe verme benim gibi yağ yakimi yapmak zorunda kaldirsin. Istediğin vücuttan çok uzaklasabilirisin
Tabi benim boy 1. 70 yaglanma hoş durmuyor.

SM-G360H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ölçü küçülmesi dedikleri gibi yanlış ölçüm den de kaynaklaniyo olabilir yağ azalması da olabilir. Ben 17 yaşındayım 7 ay gittim
Şimdi ara vermiş durumdayim. 68 başladım 66 ya düştüm ilk ay moralim bozuldu dengesiz protein ve karbonhidrat alımı yaptım. Şu an 78-79 geliyorum vücut da çok güçlenme oldu ama çok yaglandim. O yüzden moralini bozup kendini aşırı yemeğe verme benim gibi yağ yakimi yapmak zorunda kaldirsin. Istediğin vücuttan çok uzaklasabilirisin
Tabi benim boy 1. 70 yaglanma hoş durmuyor.

SM-G360H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1 ay daha hacimlenip biraz yağı dengelicem yani düşüncem o simdilik umar8m güzel sonuçlar ortaya çıkar :)

Back
Yukarı